Najnovije vesti

Sandra Afrika u zatvoru!

Sandra Afrika u zatvoru!

Stars
Pevačica održala nastup u KPZ Sremska Mitrovica i zatvorenike rasplakala velikim hitom „Ali pamtim još„ Hanke Paldum

Neobična tezga.
Sandra Afrika nedavno je imala nastup koji će dugo pamtiti. Dok njene kolege mahom nastupaju po diskotekama, restoranima, neki čak i pod šatrom, ona je pevala u zatvoru!

Tačnije - u Kazneno-popravnom zavodu Sremska Mitrovica. I to na dan godišnjice ove ustanove.

S obzirom na to da se obukla prilično provokativno, dočekana je s velikim simpatijama. Mnogi su odmeravali Sandrino telo, a obezbeđenje je sve vreme bilo s njom.

- Zatvorenici su je gledali kao hipnotisani! Uživali su u najvećim domaćim hitovima, a kad im je zapevala stihove „Ali pamtim još, one livade one reke, one šume i puteljke, staru majku dok se smije i ognjište dok me grije“, tu se rasplakala na bini, jer su svi zatvorenici pevali u glas! I mnogi od njih su plakali - priča naš izvor.

Sandra nam je potvrdila da ju je takva reakcija osuđenika veoma pogodila.

- Verujte mi da je srce htelo da mi prepukne! U očima im se videla velika tuga i stvarno sam ostala bez glasa! Nisam mogla da se suzdržim da ne zaplačem. Ipak, brzo smo se svi razveselili vedrijim pesmama i sigurna sam da sam im ulepšala taj dan - naglašava Sanda.

A mi smo sigurni da im je Sandra ulepšala i tu noć i naredne noći... Dovoljno je samo da se sete kako je vrckala svojom seksi guzom!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...