Dženifer Lopez: Ovo mi je najbolji nastup

Džej Lo otvorila dušu Amidžiću

Dženifer Lopez: Ovo mi je najbolji nastup

Stars -
Pevačica oduševljena publikom u Beogradu, koncert u Areni svrstava među najbolja tri od 75, koliko ih je održala ove godine

Ipak ga nije ispalila!Dženifer Lopez je u ekskluzivnom intervjuu, koji je nakon koncerta u Areni preksinoć dala Ognjenu Amidžiću, istakla da joj je beogradski nastup jedan od najboljih koje je imala!- Bilo je fenomenalno, divna publika, mnogo dece... Mislim da mi je ovo jedan od tri najbolja nastupa - kazala je svetska zvezda.- Stvarno? - upitao ju je Ognjen.- Da, a da mislim da mi je ovo bio 75. koncert ove godine - potvrdila je latino diva.- Najbolji momenat večeri? - interesovao se dalje Amidža.- Bilo je toliko lepih trenutaka... Možda kada su mi dodali jastuk na kojem je pisalo „volim te“. Znate, volim kada između pevanja i igranja komuniciram s ljudima. Kada se rukujemo, to su mi omiljeni delovi - ispričala je Džej Lo, a ceo intervju će biti emitovan 27. novembra na Pinku.Pozvali smo Ognjena da nam prenese bar deo svojih impresija.- Prava je zvezda! Ljubaznija je od 80 posto sagovornika koje sam imao do sada. Od nje moramo da učimo šta je šou-biznis, jer se ona ostvarila u tome - naglasio je voditelj.

Andrea i Kristina sa Džej Lo
Andrea i Kristina sa Džej Lo

Kalinić uživao ispod VIP ložaVoditelj i glumac Milan Kalinić je sa suprugom spektakl u Areni pratio s nivoa 200. To je daleko ispod VIP loža, u kojima poznate ličnosti obično uživaju na koncertima, ali i daleko iznad fan-pita, iz kojeg je bio ubedljivo najveći doživljaj pratiti šou Dženifer Lopez.Mitrović ćerkama obezbedio fotkanjeŽeljko Mitrović, kako je napisao na svom Fejsbuku, učinio je sve da se njegove ćerke Andrea i Kristina slikaju s Džej Lo. Vlasnik Pinka je preko menadžmenta svetske zvezde ugovorio upoznavanje devojčica s njihovom omiljenom pevačicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track