MESIĆ GOST: Tviter-hajka na Ivana Ivanovića

Haos

MESIĆ GOST: Tviter-hajka na Ivana Ivanovića

Stars -
Voditelj emisije najavio sutrašnjeg gosta, posle čega je došlo do haosa, odnosno psovki, vređanja, pa i pretnji Ivanoviću

Sve je počelo ovako: "Sutra u 21:15 TV Prva. Gost Stipe Mesić!Ovo je napisao Ivan Ivanović na svom nalogu, posle čega je nastao haos! Psovke, vređanja, pretnje, ostalo. Jedna grupa brani Ivanovića, drugi su osuli paljbu...- "Velike pare je dobio. I on i onaj plaćenik Jugoslav Ćosić za Josipovića prikrivenog ustašu", "Ljudi su te poštovali", "Kada ti je Haradinaj u gostima", "Kome li je pali na pamet da te upoređuje sa Minimaksom?!", "Ako to uradiš mozes slobodno da prekineš sa emisijom!", "Ivane vi ste jedan mali čovek, a veliko..." - tvitovali su Ivanovićevi pratioci, neretko dodajući psovke.

Ivanović je odgovorio:- Držim do toga da ste svi koji pljujete emisiju koju niste gledali veoma nezreli. Što se tiče m.da, pružiću vam priliku da se napasete istih. Posebno me vesele komentari svih mlađih od 25 g. i onih koji su izbegavali vojni rok i nisu odslužili dug majci Srbiji - pisao je Ivan, očigkedno iznerviran.

Mnogi su branili Ivanovića.- "A da prvo pogledate emisiju pa onda da s.... A ne da prvo s. pa posle jedete", "Ako meni koji sam 95. došao iz HR nije problem što je Mesić gost, ne znam zašto bi to nekoga u SR, tako tangiralo", Ne razumem čemu vika oko gostovanja, kao da smo narod na stupnju razvoja pećinskih ljudi" - pisali su neutralni...

Ivanović je posle dva sata prepirke odlučio da završi:- Ne mogu sve da postignem. Laku i mirnu noć želim svima. Ćeraćemo se sutra:)))) - rekao je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track