JA IMAM TALENAT: Hajnalka Buš i Nikola Radović u finalu!
Foto: RTS

Bravo

JA IMAM TALENAT: Hajnalka Buš i Nikola Radović u finalu!

Stars -
Najviše glasova publike osvojila je Hajnalka Buš, a žiri je izabrao i da Nikola Radović ide u veliko finale

Poslednja polufinalna emisija četvrte sezone šou programa "Ja imam talenat" protekla je u znaku sjajnog pevanja i brejk densa. U emisiji je odlučeno ko su poslednji polufinalisti koje ćemo gledati u velikom finalu 24. februara.

Za 100.000 evra se bore Hajnalka Buš po izboru publike, a žiri je odlučio da priliku da Nikoli Radoviću, kantautoru iz Čačka.

Osim polufinalista koji su se pojavili u emisiji, kao specijalni gosti nastupili su članovi grupe S.A.R.S., koji su izveli svoj hit "Buđav lebac." i Dečji hor RTS - a koji su izveli Bajaginu pesmu "Muzika na struju".

Nastupi polufinalista i komentari žirija:

Jelena i Nela, Ples oko šipkeDevojke koje su ples oko šipke pretvorile u sport. Ivan Bosiljčić je bio oduševljen njihovim nastupom "Ovo je bilo svetski, u početku je bilo asinhrono, ali ste posle bile super", a Nataša Ninković je rekla da su devojke ispunile sva očekivanja i da su bile i senzualne i nežne. Ivan Tasovac je rekao da se kod njih vidi napredak od prethodnih emisija.

Manja Marković iz Beograda, pevala je pesmu Dženifer Hadson "One night only", a glumica Nataša Ninković je rekla "Iznenađena sam kad sam čula da ćeš pevati ovu pesmu, ali ti si se izborila sa ovo malo iskustva da otpevaš.Tasovac nije bio siguran koliko je baš ova pesma bila za tako mladu osobu. Rekao joj je da ima divan glas, da je hrabra i da je napravila atmnosferu u kojoj su svi uživali. Bosiljčić se složio "Ovo nije pesma za tvoj uzrast, haljinica ti je divna, sve je ukazivalo na dečji nastup, ali tvoja zrelost u glasu je nadišla ovaj nastup. Bila si divna."

Nikola Radović, kantautor iz Čačka, pevao je svoju kompoziciju uz matricu, svirajući na gitari. On je ponovio nastup zbog manjih tehničkih problema. Ivan Tasovac je imao reči hvale za Nikolu "Ti si sjajan kantautor, nije ti potrebna matrica, ni koreografija.", a glumica se složila sa njim. Ivan je dodao da Nikola ima specifičan izraz i da se dobro izražava kroz muziku.

Vladan Krstić Kića - Yugoslavian bboys, brejk densBosiljčić je bio potpuno oduševljen i izjavio je da je nastup bio "ludilo". Glumici Nataši Ninković se manje dopao deo nastupa iz Briljantina, rekla je da je bilo simpatično, šarmantno, ali da je Kića u drugom delu bio sjajan. Tasovac je rekao "Ta vrsta strasti sa kojom ti igraš, takva vrsta posvećenja, može biti samo stil života."

Jovana Raljić iz Banjaluke, pevanje i violina Odsvirala je i otpevala je pesmu od Adele "Set fire to the rain". Dok je žiri komentarisao, ona je pustila suzu. Nataša joj je rekla da izgleda predivno, da svira dobro, peva dobro, ali i da bi volela da je bilo nekog ličnog doživljaja više. Tasovcu se dopalo jer je bilo efektno, i da sve ono što ona radi dolazi do publike,a Bosiljčić je rekao "Ti definitivno imaš sve. Pokazala si umetnost na sceni. Obogaćeno je sve harizmom."

Ride Crew, brejk dens ekipa momaka iz Crne Gore Žiri je ovoga puta imao više komentara nego za njihov prethodni nastup. Nataša je rekla da su prošli put imali atraktivan nastup sa šarmom, a sad su uspeli da napre celinu. Tasovac i Bosiljčić su se složili da su bili dobri, ali da ih je koreografija sputavala.

Rossini, pevačka grupa iz NišaMomci koji pevaju akapela, odnosno bez instrumenata nasmejali su žiri. Nataša Ninković je rekla da su bili duhoviti i kreativni i zahvalila im se na tome što su je nasmejali, dok je Ivan Bosiljčić rekao "Meni bilo ludilo u svakom smislu. Sjajni ste bili". Tasovac je bio kratak i prokomentarisao da su bili odlični.

Hajnalka Buš, pevanje, SuboticaSpremačica u školi pevala je pesmu Arete Frenklin "Without The One You Love", a Nataša je bila oduševljena Hajnalkinim pevanjem, poslala joj poljubac i aplaudirala. "Izgledate prelepo, sa vama sam delila uzbuđenje zbog teške pesme.", rekla je Nataša. Ivan Tasovac je izjavio da mu je bilo zadovoljstvo jer je imao priliku da je upozna i sluša, a glumac Ivan Bosiljčić je bio šokiran ogromnom transformacijom od spremačice do dive, do velike zvezde.

Svih deset finalista:

Katarina KovačevićOrkestar HarmonikaNataša PavlovićSastav ČudesmoAleksandra i NemanjaPlesna grupa ContinuumGorica ŠutićMihajlo VlahovićHajnalka BušNikola Radović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track