Modelsica se udaje: Nevena i Adžem ponovo u braku!
Foto: Kurir

Nikad nije kasno

Modelsica se udaje: Nevena i Adžem ponovo u braku!

Stars -
Ne obraćam pažnju na maliciozne komentare. Nikada me nije zanimalo šta se priča već ko priča, kaže Nevena i još dodaje da dosta radi na sebi i na svom političkom usavršavanju

BEOGRAD - Poslanica Nove Srbije i bivša članica grupe "Models" Nevena Adžemović nedavno je na jednom splavu proslavila šest godina ljubavi sa svojim bivšim suprugom Srđanom koji će, kako se šuška, verovatno biti i budući. U slobodno vreme, kako kaže, radi na svom političkom usavršavanju.

"Priredila sam mu lepo iznenađenje. Volim romantiku i romantična sam. Za sada nam je ovako lepo, a videćemo šta će biti", kaže poslanica.

Sve češće se priča i piše o njoj, a ona kaže da ne obraća pažnju na zle komentare.

"Ne obraćam pažnju na maliciozne komentare. Nikada me nije zanimalo šta se priča već ko priča", kaže Nevena i još dodaje da dosta radi na sebi i da je to jedino što je zanima.

"Radim na sebi, radim sa svojim sinom, dosta čitam i politički se usavršavam. Trenutno čitam "Uvod u modernu političku teoriju" koju je napisao Norman Beri", pohvalila se Nevena i napomenula da želi da opravda poverenje koje joj je ukazano.

"Želim da radim još više na svom političkom usavršavanju. Uskoro ću se opet aktivirati u Skupštini. Borim se za rodnu ravnopravnost i za ravnopravnost žena i dece".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja