Tanja Savić: Ne vraćam se u Australiju!
Foto: Dragana Udovičić

Preseljenje

Tanja Savić: Ne vraćam se u Australiju!

Stars -
Pevačica se vratila iz Australije kako bi potražila novi dom za sebe i svoju porodicu i rekla da bi volela da do kraja života živi u Srbiji

Pevačica Tanja Savić je neko ko je uvek izazivao veliku pažnju medija. Razlog tome je i njen boravak u Australiji sa porodicom.

Nagađanja oko statusa njenog braka, preseljenja, Tanja je objasnila time da traži novi dom za sebe i svoju porodicu i da joj je lakše da to uradi, a da ne mora da se brine o deci usput.

"Ovoga puta došla sam sama kako bih svojoj porodici pronašla adekvatno mesto za život. To je ipak obaveza koja zahteva dosta vremena i ne bi bilo jednostavno da tražim idealan stan i istovremeno čuvam decu." kaže Tanja koja će se sa svojim najvoljenijima najverovatnije nastaniti u beogradskom naselju Bežanijska kosa.

Maksim i Đorđe će sa Tanjinim suprugom Dušanom doći u Beograd čim Tanja bude pronašla idealnu kuću. Iako joj je, kako kaže, u Australiji bilo lepo, ona voli Srbiju i želela bi da tu ostane.

"Volela bih da u Srbiji živim do kraja života, ali je sasvim sigurno da se u Australiju neću vraćati u skorije vreme.", rekla je pevačica.

Iako se svašta pisalo o njenom braku i da je suprug Dušan maltretira i ne da da dođe u Srbiju, da imaju finansijske probleme, Tanja negira i kaže da joj nije bilo lako kada je čula sve te komentare, ali i da joj je samo važno šta misle njeni bližnji.

"Nisam od onih koji brinu tuđe brige i bave se tuđim problemima. Jednostavno se ne zamaram takvim stvarima. Posle ovoliko godina na javnoj sceni, naučila sam kako je najbolje da svako gleda svoj život i sebe. Moram da naglasim kako nije tačno da je moj brak bio u krizi, niti je to sada slučaj", govori ponosna mama dvojice sinova.

Tanja se u Australiji maksimalno posvetila svojim sinovima i porodici i iako nije radila, bila je veoma srećna.

"Svakodnevno sam im bila posvećena i provodili smo sve vreme zajedno. Veoma sam srećna otkako sam se ostvarila u ulozi roditelja i uz Dušana, oni su mi najvažniji. Verujem da, kada su deca mala, treba da budu uz majku i zato mi i nije bilo teško da napravim pauzu u muzičkoj karijeri. Verujem da sam sada zrelija ispunjenija od one devojčice kakva sam ranije bila", objašnjava Savićeva.

Tanja je nedavno izdala prvi singl posle povratka iz Australije, a nosi naziv "Hotel za izgubljene duše".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja