Jelena Tomašević: Nije plagijat, imam ugovor za pesmu

Digla se prašina bez razloga

Jelena Tomašević: Nije plagijat, imam ugovor za pesmu

Stars -
Litvanska pevačica je 2010. godine otpevala Melanholiju na Evroviziji u Litvaniji i zauzela drugo mesto. Međutim, Jelena je gostujući u emisiji Ekskluziv otkrila da nije uzela ničiju pesmu

Pevačica Jelena Tomašević nedavno je u muzičkom šou "Ja imam talenat" premijerno izvela svoju novu pesmu "Melanholija", a samo dan kasnije šuškalo se o tome da je pesma plagijat, međutim pevačica tvrdi suprotno.

Naime, 2010. godine litvanska pevačica otpevala je ovu pesmu na Evroviziji u Litvaniji. Pesma se zove isto kao i Jelenina, a pevačica je zauzela drugo mesto. Međutim, Jelena je gostujući u emisiji Ekskluziv otkrila da nije uzela ničiju pesmu.

"Digla se prašina bez razloga. Imam potpisan ugovor sa gospodinom Rafaelom Artesero, španskim kompozitorom, i narednih 15 godina niko nema pravo da koristi ovu pesmu", otkrila je pevačica.

Ona je ovu pesmu snimila i na engleskom i, kako kaže, nada se da pesma može da prođe i u Evropi. Pevačica je otkrila i da priprema i novi album.

"U studiju sam, snimamo demo, isprobavamo još uvek. Novi album će biti drugačiji, moderniji", kaže i dodaje da će planira da promeni imidž, ali da ne želi sve da otkriva.

"Biće mistično", prokomentarisala je Jelena.

http://www.youtube.com/watch?v=PIPt5ZDe7j4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja