MOJE TRI: Idemo na pobedu na Evroviziji

Intervju

MOJE TRI: Idemo na pobedu na Evroviziji

Stars -
Svako ko učestvuje na festivalu nada se trijumfu. Odgovornost je sada još veća i daćemo sve od sebe kako bismo svoju zemlju predstavile na najbolji način

Velike ambicije!Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović, posle uspešnog učešća u šouu „Prvi glas Srbije“, pobedile su na Beosongu i Srbiju će predstavljaju na Evroviziji. Moje tri daće sve od sebe da s pesmom „Ljubav je svuda“ Evroviziju dovedu u Beograd.Sara: Potrudićemo se da se što bolje predstavimo na Evroviziji. Ne želimo da razočaramo svoje fanove, a svako ko učestvuje na festivalu nada se pobedi. Odgovornost je sada još veća i daćemo sve od sebe kako bismo svoju zemlju predstavile na najbolji način.♦ Kako komentarišete priče da je vaša pobeda nameštena?Mirna: Muzika je pobedila. Publika je izabrala nas. Naporno smo radile i zaslužile smo uspeh. Ovo je zaista ostvarenje našeg sna.♦ Kakve su vam impresije nakon prespavane noći?Mirna: Nismo oka sklopile. Proslavile smo pobedu, utisci se još nisu slegli.Sara: Prvo sam zahvalila ljudima koji su glasali za nas. Želela sam da im tako kažem da su nam promenili život za ovo kratko vreme. I dalje ne mogu da verujem, čudan je osećaj, sve je kao san.♦ Da li će vam pomoći to što je Nevena već bila na dečjoj Evroviziji?Nevena: Znači mi jer znam kako to sve funkcioniše. Ipak postoje razlike između dečje i ove Evrovizije.

Kompozitor Aleksandra Milutinović
Kompozitor Aleksandra Milutinović

Pesme su bile očajne- Ne sviđaju mi se pesme. Kvalitet je sporan, a to su verovatno primetili i obični gledaoci. Nisam bila u organizaciji festivala, tako da ne mogu da kažem gde je zapelo u obabiru. Devojke su super. Želim im mnogo sreće na Evrosongu.

Kompozitor Milutin Popović Zahar
Kompozitor Milutin Popović Zahar

Bar će dobiti bodove na lepoti- Imali smo dobre pevače na festivalu, ali su kompozitori debelo zakazali. Ponudili su pesme koje su već viđene. Pobednicama želim mnogo sreće na Evrosongu. Šanse za pobedu uvek postoje. Devojke su mlade i zgodne, a nadam se da će nam dati neke bodove i na njihovu lepotu. Pod hitno da im promene koreografiju.

Odglumile iznenađenjeKad je voditeljka Maja Nikolić saopštila da je Dušan Svilar osvojio drugo mesto, logično je bilo da Sara, Mirna i Nevena skoče od sreće, međutim, reakcija je izostala. Tek kada je rečeno da one idu u Švedsku, sve tri su u isti mah stavile ruke na usta i, prema mišljenju mnogih, odglumile iznenađenje! Čak je i Ivan Ivanović, koji radi na TVPrva, potvrdio ovu teoriju:- Nisu skapirale kad su rekli da je Svilar drugi.(Z. M.)

Krećemo na kurs švedskog jezika♦ Na koje ćete sve jezike prepevati pesmu?Mirna: Publika nas je čula kako pevamo na engleskom, Sara perfektno govori italijanski, a švedski ćemo savladati. Krećemo na ubrzani kurs. Neće biti problem da otpevamo pesmu na bilo kom jeziku, a koliko će prevoda biti, odlučuje RTS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track