FRAJLE RASPRODATE: Romantično putovanje za sve dame

Sava Centar

FRAJLE RASPRODATE: Romantično putovanje za sve dame

Stars -
Četiri vokala Marija, Nataša, Jelena i Nevena osmislile su tematski osmomartovski koncert

BEOGRAD - Sutrašnji koncert popularnog novosadskog kvarteta "The Frajle", u Sava centru, rasprodat je, a zamišljen je u duhu njihovog studijskog prvenca "Naš prvi album sa putovanja", sa atraktivnom scenografijom i velikim brojem muzičara.

Četiri vokala Marija, Nataša, Jelena i Nevena, poznate po pažljivo pripremljenim nastupima sa atraktivnim kostimima, osmislile su tematski osmomartovski koncert.

Pored pesama "Ić Liebe Dić", "Štiklice", "Šunjam se", "Iz dana u dan", izvešće i neke od svojih atraktivnih i neobicnih obrada popularnih numera kao što su "Čukni vo drvo" (Vlatko Stefanovski), "Devojko mala" (Idoli), "Libar" (Džiboni), "Nedostaješ mi ti" (Oliver Dragojević)...

Na repertoaru će se naći i ruska narodna pesma "Kaljinka" i vojvođanska "Tri metara somota", a "Frajlama" će se pridružiti tokom koncerta muzicari na akusticnim instrumentima kao što su tamburice, kontrabas, violine, gitare, bubnjevi i perkusije.

Dame su najavile romantično "putovanje" na sceni Sava centra gde će se zajedno sa publikom ukrcati u ekspres-vagon i putovati kroz vreme i note.

Marija, Nataša, Jelena i Nevena, koje povezuje zajednička strast za muzikom, teatrom, kabareom i upečatljivim scenskim izrazom kome teže u svojim neobičnim nastupima, udružile su svoje talente 2009. godine.Prvi spot za hit "Ić Liebe Dić" objavile su 2010. godine i od tog trenutka dobijaju pozive za nastupe širom Srbije i regiona, gde pored autorskih, uz dve gitare izvode i krajnje autentične obrade romantičnih, ali i energičnih pesama kojima publiku dižu na noge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track