Olivera Katarina: Tito me ljubio, Jovanka mu zabila lakat!

Ljubomora

Olivera Katarina: Tito me ljubio, Jovanka mu zabila lakat!

Stars -
Tito je bio pravi muškarac. Imao je opake oči, a videla sam ih na Tari veoma blizu, bile su zelene sa žutim tačkama

Olivera Katarina, pevačica i glumica, ispričala je kako je prošao njen prvi susret sa Titom i da Jovanki nije bilo svejedno kada se Broz zagledao u lepu pevačicu.

"Prvi put kad sam upoznala Tita, snimala sam "Nišku banju" u studiju. On me je snimao, gledao me je non stop. A kasnije me je poljubio. Ili ja njega, ne sećam se dobro.", ispirčala je Olivera u emisiji "Goli život".

Pevačica je dodala sa se ona njemu dopala kao pojava, kao pevačica. "U jednom trenutku, kad sam se pojavila, Jovanka i Tito bili tu, i Jovanka ga je gurnula laktom i rekla "Evo ti je", to sam mogla da joj pročitam sa usana."

"Tito mi je uvek odavao utisak ženskaroša, bio je pravi muškarac. Imao je opake oči, a videla sam ih na Tari veoma blizu oči, bile su zelene sa žutim tačkama. Staljin mu je čak rekao da ima oči risa.", rekla je Olivera Katarina.

Olivera je priznala da je jednom u životu pomislila kako bi mogla da ubije nekoga. "Dugo sam mislila da nikad ne mogu ni u koga da pucam, jedino da mi neko ugrozi dete, ja ću pucati u nogu, ali sam shvatila da bih mogla da pucam u nekog.", prisećala se pevačica.

"Jedan čovek u kolima je bukvalno terao u smrt. Miladin mu u jednom momentu kaže "Nemoj da nas teraš u smrt, vozimo dete!". U Karlovcu se taj vozač zaustavi i prijavi miliciji da smo mu pretili. Ti ljudi su nas napali, izbila je tuča ogromna. Zamalo se nismo poubijali. I ja sam se tukla, jer je ta žena htela da me udavi, a onda je rekla "Ješćeš ti to mrtvo kopile u kolima!" E, tada sam shvatila da bih zaista mogla nekoga da ubijem", završila je priču Olivera Katarina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track