Oliver Dragojević: U Beograd ni za milone!
Foto: Kurir

Oliver Dragojević: U Beograd ni za milone!

Stars -
Ja sam to sam sa sobom raščistio. Nemam više odgovora na to. Samo kažem: meni se tamo ne ide i to je sve, rekao je hrvatski pevač

Oliver Dragojević izjavio je da mu ne pada na pamet da održi koncert u Beogradu. Je li Vam dosadilo odgovarati na pitanje: zašto ne želite nastupiti u Beogradu?Ja sam to sam sa sobom raščistio. Nemam više odgovora na to. Samo kažem: meni se tamo ne ide i to je sve. Ali, ima tamo i finog sveta...To uopšte nije upitno. Samo ja tamo ne želim da idem!

Koliko su Vam nudili?Neki su se milioni spominjali, a ja nemam pojma. Nećete, dakle, u Beograd, ali zato hoćete u Sarajevo, 23. marta.

Evo Vam jedno infantilno pitanje za kraj: šta za Vas znači doći u Sarajevo?Sarajevo znam iz nekoliko uglova. Recimo, Sarajevo iz perioda Vašeg šlagera sezone pre rata i Sarajevo posle rata. Mislim da to nije isti grad. Malo su se ljudi izmešali, malo se drugačije gleda na neke stvari, ali za to je kriv rat. Ali, Sarajlije su fenomenalni domaćini, kao i uvek. I hrana je savršena. I grad je lep, samo mi se čini da nema one super intime kao prije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track