Dado Polumenta: Fanovi, spremam nove pesme!

Dado Polumenta: Fanovi, spremam nove pesme!

Stars -
Nikada nisam više radio, prvenstveno zahvaljujući podršci moje voljene supruge, ali i krugu najbližih prijatelja i saradnika, izjavio je Folker

Folker Dado Polumenta demantovao je da mu žena brani da se bavi mužikom i najavio je novi album i spot, koji ovih dana završava u studiju "IDJVideos" pod vođstvom Andreja Ilića i Đorđa Trbovića.

Kako navodi, vredno radi i na snimanju novog albuma, a u spotu za novu pesmi "Nijedna kao ti" pored manekenka Aleksandre Đorđević pojavljuju i Dadovi prijatelji, kao i kum i menadžer Edim Rovčanin.

Pevač, koji se oženio prošlog decembra, kaže da nikada nije više radio otkako je stao na ludi kamen i to sve zahvaljujući podršci voljene supruge.

"Nikada nisam više radio, prvenstveno zahvaljujući podršci moje voljene supruge, ali i krugu najbližih prijatelja i saradnika. Selma me je upoznala onakvim kakav jesam, a činjenice da ima muža koji je uspešan u svom poslu čini je srećnom, a svaki moj uspeh je i njen uspeh", izjavio je Dado.

Folker je čak u poslednji mesec dana nastupio u čak pet evropskih zemalja i desetak metropola, gde su njegovi verni fanovi punili dvorane. Međunarodni dan žena, 8. mart Dado je posvetio pripadnicama lepšeg pola i počastio ih nastupom u prestižnom klubu "Hot-Spot" u Štutgartu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track