Vesna Rivas: Dule i Radojka imaju kompleks sela
Foto: Nikola Milićević

Vesna Rivas: Dule i Radojka imaju kompleks sela

Stars -
Farmeri su se pobunili da sluge ne obavljaju svoj posao, a Vesna je rekla da Dule i Radojka imaju kompleks sela

Gazda Ekrem, čini se, nije zadovoljan kako sluge, Dule i Radojka, obavljaju svoj posao. Zorica Marković takođe je imala primedbu na njihov rad, a Vesna Rvas je rekla da Dule i Radojka imaju "kompleks sela".

Naime, Ekrem se pobunio što su oni poslednji ustali, iako je trebalo sluge prve da ustanu i zato što nisu naložili vatru. Dule se branio da mu niko nije rekao da treba to da radi.

Zorica Marković je, u vezi sa tim, održala mali govor, i rekla da je Dule dobar čovek, ali da izbegava posao i da se vadi na to što nema radno odelo, kao i da svi farmeri treba da se aktiviraju.

Radojka je prokomentarisala da ako su sa sela nisu došli s puškom, a u tom trenutku se ubacila i Vesna Rivas koja je rekla da ona i Dule imaju kompleks sela.

"Samo vas slušam. I tebe i Duleta, stalno pričate "mi smo sa sela, mi smo sa sela" pa vi imate kompleks sela. Ja nemam kompleks ni sela ni grada", rekla je Rivas, a Dule je reko da je ona "gospoja".

Zorica je želela da nastavi svoj govor, ali Era je prekinuo i rekao da uvek mora neka Zorica Brunclik da zavodi red, što je Zoricu iznerviralo, pa ga je i opsovala.

"Ero molim te da mi se tako ne obraćaš, nemoj me dovoditi u situaciju da psujem".

Era se brzo izvinio Zorici, a onda je prišao i poljubio je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track