Vesna Rivas: Zorice, nemoj da se mangupiraš!

Leti perje

Vesna Rivas: Zorice, nemoj da se mangupiraš!

Stars -
Zorica je htela da popije kafu,ali Vesna je zauzela kupatilo, pa nije mogla da uzme vodu usled je došlo do svađe

Sada su već svi farmeri ljuti na Vesnu Rivas i gotovo da nema farmera sa kojim se nije zakačila.

Vesna je ušla u ozbiljne čarke i sa Zoricom Marković. Naime, Zorica je htela da popije kafu,ali Vesna je zauzela kupatilo, pa nije mogla da uzme vodu. Zorica je rekla Vesni da požuri, ali Vesna se brecnula i mada je Zorica rekla da ne želi da se svađa, nije odolela, jer ju je Vesna provocirala.

Vesna je rekla Zorici da se ne mangupira i pitala je: "Ko si, bre, ti?"

"Ko sam ja?" pitala je Zorica u neverici "Stvarno, ko sam ja, snimila sam 35 albuma". Vesna je rekla da je to sramotno što je snimila 35 albuma, a ima samo dva hita.

Zorica se nasmejala, ali i iznervirala i rekla da je Vesnu neko namerno uveo da maltretira sve "Ko je ona, nije ni voditeljka, ni pevačica, glumi kabadahiju ovde", rekla je Zorica.

"To čime se ti kitiš je ništa. Seka Aleksić ima pet albuma i mnogo više hitova od tebe. To što si ti uradila je ništa" rekal je Vesna i dodala "Ti si za mene niko i ništa".

Zorica se nasmejala i rekla da je nedotiče to što ona priča.

"Kad možeš ti o meni da sudiš da nisam ni voditeljka, ni pevačica, mogu i ja o tebi. Ti si za mene niko i ništa", rekla je Vesna i dodala da ko god se za nju zakači da će dobiti istom merom. "Svima ću vratiti, ajde iš od mene".

Goca Božinovska je poludela i rekla da joj je pun kofer takvih pametnica, dok je Era prokomentarisao da je malo falilo da je udari i, kako kaže, dlanovi su mu se znojili.

http://www.youtube.com/watch?v=OYGNXB39tmg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track