Maja Nikolić Avi: Srediću ti Vladu Vuksanovića, lepša si od Nate!
Foto: You Tube

Tetka Saveta

Maja Nikolić Avi: Srediću ti Vladu Vuksanovića, lepša si od Nate!

Stars -
Maja kaozaštitnica krhkih žena posavetovala je Avu i rekla joj da će joj pomoći oko Vlede Vuksanovića, jer misli da je lepša od Nataše Bekvalac

Sinoć su, nakon izbacivanja, Ava i Maja u krevetu šapatom komentarisale Uroša i Vladu Vuksanovića. Ava je otkrila da je njen tip muškarca neko poput Andrije Miloševića.

"Ti kad bi videla Uroša na motoru šta sve radi, ti bi otkinula, nego ja volim starije muškarce", rekla je Maja Avi, dok je straleta pažljivo slušala i prokomentarisala da Uroš ne vidi bisere pred očima.

"Meni je on stvarno sto posto drug, zato što ja volim starije muškarce, kod mene ti je minimum 45 godina", nastavila je pevačica, a Ava je samo slušala i povremeno ubacivala po neki komentar. "Uroš pravi ženskaroš!", iznela je starleta svoje viđenje.

"Nije on ženskaroš, on je mnogo dobar i veran, kad te voli, on te voli. Veruj mi, znam šta ti pričam, težak je on nije glup ni malo", odgovorila je Maja i još dodala da Soraja nije Urošev tip i da on više voli drugačije žene. "On voli drugačije žene, ili takve kao ti ili... drugačije".

A onda je i Ava otkrila koji je njen tip muškarca: "Moj tip je više neko poput Andrije Miloševića"

Maja je onda posavetovala Avu da je za nju pravi muškarac Vlada Vuksanović i da će joj ona pomoći oko njega.

"Ti si mi lepša od Nataše Bekvalac. Da sam na Vladinom mestu pre bih bila sa tobom nego sa njom", vešto je ubedila Avu.

http://www.youtube.com/watch?v=KUQvONNhso8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track