VB: Miševi su dobro, malo su ošamućeni
Foto: Print Skrin

VB: Miševi su dobro, malo su ošamućeni

Stars -
U zadatku je učestvovalo 330 pacova, a došlo je do nezgode kada je jednom od pacova povređena noga, a nekoliko je pronađeno ošamućeno

Produkcijska kuća "Emoušn" izdala je zvanično saopštenje u kome se izvršni direktor Goran Stamenković izvinjava zbog sinoćnjih scena u Velikom bratu" u kojima je prikazano 330 belih miševa kako šetaju po podu mračne sobe.

Takmičarke su više puta nagazile na njih, ali iz "Emoušna" poručuju da nijedan nije uginuo - jednom je povređena noga, a nekoliko je ošamućeno.

"Prethodne večeri u serijalu "Veliki brat" odigran je ekstremni zadatak po uzoru na popularne rijaliti formate u kojima se takmičari suočavaju sa svojim strahovima. Naime, u zadatku je učestvovalo 330 pacova (koji se koriste za ishranu gmizavaca). Nažalost, došlo je do nezgode kada je jednom od pacova povređena noga, a nekoliko je pronađeno ošamućeno. O nezgodi su obavešteni i ukućani, a mi kao produkcija, sa žaljenjem priznajemo da nam je krivo što se ispostavilo da nismo dorasli ovakvom zadatku. S tim u vezi, više se neće ponoviti da produkcija "Emotion" koristi životinje u takve ili slične svrhe. Ovaj neuspeh nas je pogodio pošto je poznato da je kuća "Velikog brata", tj. "Emotion" produkcija utočište za 12 mačaka i tri psa koji su udomljeni i tako sklonjeni sa ulice i sigurnog istrebljenja. Nadam se da u Srbiji postoji organizacija koja se bavi pravima miševa i glodara da bih mogao da bar probam delić greške da ispravim donacijom i promovisanjem prava životinja", navodi se u saopštenju Gorana Stamenkovića, direktora produkcije "Emoušn".

http://www.youtube.com/watch?v=YYQNUDs6ZVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja