Uroš Avi: Prestani da kolačiš oči na mene, imam devojku napolju!
Foto: Youtube

Setio se

Uroš Avi: Prestani da kolačiš oči na mene, imam devojku napolju!

Stars -
Najduža suknja ti je dugačka 20 cm. Prestani da kolačiš te oči na mene, ne želim ništa više od prijateljstva, ma ni poznanstvo sa tobom, rekao je kaskader

Kaskader Uroš Ćertić se odjednom setio da ima devojku, sada kada je Ava počela da ga, kako on kaže "smara".

On kaže da ga Ava stalno prati kroz kuću i da ga uhodi kao kuče. "Pitao sam je da li joj je bilo dosta tog prebacivanja i podbadanja. Peva tužne pesme, koristi reč ljubav. Koja ljubav, rekao sam joj da imam devojku napolju. I onda ona počne da plače, pa ide da se žali drugima. Imam 30 godina, kakva bre ljubav.", rekao je iznervirani Uroš.

Uroš je nastavio da proziva Avu "Najduža suknja ti je dugačka 20 cm. Prestani da kolačiš te oči na mene, ne želim ništa više od prijateljstva, ma ni poznanstvo sa tobom."

Maja i on su pričali u dnevnom boravku. On je rekao da Ava podcenjuje njegovu inteligenciju. "Ceo dan me nešto provocira. I da nemam devojku, ona je ok kao čovek, ali nije za mene, mi smo nebo i zemlja.!"

"Ne razumem zašto se ona tako ponaša. Ako mi 16 puta legne na rame, ja moram da je pustim da zaspi tu. Kad ja odem i pričam sa Sindi, ona dođe posle i pita me "Aaaa, sviđa ti se Sindi?", žalio se Uroš.

Rekao je da mu nije jasno šta je mislila da će se dogoditi kada izađu iz kombija i da on ima devojku koja sprema doktorat.

http://www.youtube.com/watch?v=ok5PyF2ajKo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track