Drljača: Vesna na Farmi nije ona koju poznajem
Foto: Pink

Drljača: Vesna na Farmi nije ona koju poznajem

Stars -
Drljača je rekao da Vesna privatno nije takva, te da je on poznaje kao finu ženu.

U današnjoj emisiji "Magazin in" tema je bila Farma, te su tako gosti u emisiji bili prijatelji i rodbina farmera.

Bora Drljača došao je kao prijatelj Vesne Rivas. On je rekao da Vesna privatno nije takva, te da je on poznaje kao finu ženu.

"Ona je pozitivna žena, malo je prgava i oštra na jeziku, ali što se mene tiče ona je veoma fina žena", rekao je Drljača, dok se Sanja Đorđević koja je došla kao prijateljica Goce Božinovske rekla da ona ne zna čime se bavi uopšte Vesna Rivas i da je zna samo iz novina.

Marjan Kamenović došao je kao Stanijin prijatelj i rekao je da je ona spremna na sve.

"Ona je više za holivudski šou biznis nego za ovaj naš. Ona je spremna na sve. čini mi se da su ona i Filip ušli iz istog razloga, a to su novac i publicite", rekao je Marjan i dodao da Stanija nije svađalica i da ide na kartu ljubavi.

Voditelj Vlada Stanojević Filipov prijatelj rekao je da je filip zabavan i da su ga zato i pozvali. Kako kaže Vlada, Filip uvek dobro prolazi kod devojaka.

Đani, kao prijatelj Zorice Marković, rekao je da je pevačica veliki drug.

"Ona nema dlake na jeziku, veliki je drug, ja je poznajem 20 godina", rekao je Đani.

Anastasija Buđić, drugarica Seksi Sandre, kaže da je Sandra jako nežna i da joj je bilo jako čudno što je odlučila da uđe u rijaliti.

"Sandra je Beogradsko dete, veoma je razmažena i uvek je bila pošteđena rada. Veliki je optimista, vedra je i dobar je čovek, zato se uostalom i družimo".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track