MAGAZIN VB: Uroš smatra da Maja treba da napusti kuću
Foto: Youtube

MAGAZIN VB: Uroš smatra da Maja treba da napusti kuću

Stars -
Nominovani ukućani Uroš, Maja, Željko i Žarko i Slavko govorili su ko od nominovanih ukućana treba da napusti kuću

Marijana Mićić i Miki Đuričić pozvali su goste kako bi prokomentarisali dešavanja u kući Velikog brata.

Svi zajedno su se osvrnuli na ljubavnu priču Ave i Uroša, ali i šta se dogodilo kada su njih dvoje izašli iz kombija i zašto se Uroš promenio kada je došla Soraja.

Kada su Marijana i Miki pustili prilog o ljubavnom trouglu između Ave, Uroša i Soraje, gosti u studiju su se složili da sve izgleda kao lepa ljubavna priča.

Maja Odžaklijevska, brat Maje Nikolić i njeni prijatelji otkazali su gostovanje u "Magazinu". Oni su dali objašnjenje da je ona potpuno drugačija napolju i da ne liči na sebe.

U studiju im se pridružio drug blizanaca Žarka i Željka Marko Rajić. On je rekao da se oni apsolutno isto ponašaju i napolju u privatnim životima kao i u kući i da ih je upozorio da ne psuju toliko.

Nominovani ukućani su imali 40 sekundi da saopšte ko bi od nominovanih trebalo da napusti kuću i zašto.

Maja Nikolić je rekla da bi blizanci trebalo da napuste kuću jer su neuredni, kao i da je Željko bolja osoba od Žarka. Sa njom se složio Slavko, koji je rekao da nisu dobri u međuljudskim odnosima i da se nisu uklopili.

Blizanci su, nakon što su Maju iskritikovali, rekli da uvek priča gluposti i da ko god glasa za nju, ima mali problem. Na iznenađenje gostiju u studiju, Uroš je rekao da bi Maja trebalo da ispadne, da je jednoga dana ne bi deca gledala i stidela se jer konstantno izaziva svađe. Takođe, pomenuo je i Slavka koji je uzrazio želju da izađe.

http://www.youtube.com/watch?v=idItMkuMhvM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track