POGLEDAJTE VIDEO: Nevena udarila Sindi u glavu!

Udarila Sindi pa dobila tortu

POGLEDAJTE VIDEO: Nevena udarila Sindi u glavu!

Stars -
Ti ne bi mogla da radiš ni kao konobarica, prvo što si lenja, a drugo što si matora, uzvratila je Nevena na Ivanine provokacije da je radila kao konobarica

Puklo je, ali stvarno!Netrpeljivost Sindi i Nevene koja je trajala danima kulminirala je u sredu. Posle salve uvreda i međusobnog vređanja došlo je do tuče. Sindi je prišla Neveni i uštinula je kako bi pokazala njen celulit. Međutim, Nevena ju je uhvatila za kosu, a zatim je udarila svom snagom u glavu... Posle incidenta ona je izbačena iz kuće.

Mnoge ukućane je iznenadila Ivanina izjava da se ne druži sa "konobaricama, šankerkama i debelim kasirkama", kako je izjavila u svađi sa Nevenom.

Naime, Nevena i Sindi oštro su se izvređale, a na kraju i potukle posle čega je Nevena izbačena iz kuće Velikog brata. U toku svađe Sindi je rekla Neveni "Ti si radila kao kelnerica", verovatno želeći da je uvredi.

"Ti ne bi mogla da radiš ni kao konobarica, prvo što si lenja, a drugo što si matora", uzvratila je Nevena i pitala je koje je njeno zanimanje i šta je završila.

"Svi znaju ko sam ja, vas niko ne zna", rekla je Sindi Neveni i Aneti.

"Da, znamo, ti si sponzoruša", rekla je Nevena, doj je Modelsica uzvratila: "A ti si došla da u tridesetoj postaneš poznata".

Nešto kasnije, one su se zakačile oko zadatka koji su dobile. Naime, Sindi se pobunila da su je isključili iz tima i da se niko ne dogovara sa njom. Nevena je rekla da ona nije u timu sa Sindi, a onda je počela svađa, najpre oko uložaka, a onda sve ostalo

Sindi: "Imaš lepu glavu i to je to. Nisam ti ja kriva što te je majka tako rodila, aseksualnu"

Nevena: "E, droljo,droljo..."

Sindi: "Željko je ženstveniji od tebe"

Nevena: "Ti si sve što ja ne želim da budem. Stavila si naočare da ti se ne vide bore"

Sindi: "Nemam ja bore, ti imaš celulit u tridesetoj godini..."

A onda je usledilo ono što je bilo neminovno...

Nedugo posle tuče Veliki brat je častio Nevenu tortom. Međutim, Veliki brat je nije nagradio zbog napada na Sindi već zato što je Neveni bio rođendan. Mada je ispalo drugačije...

http://www.youtube.com/watch?v=MDeF4HaTBPc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track