VB Balkan song kontest: Ko će večeras da osvoji publiku?
Foto: Facebook

VB Balkan song kontest: Ko će večeras da osvoji publiku?

Stars -
Ukućani se uveliko spremaju za večerašnji Balkan song kontest, videćemo ko će se najbolje pokazati

Svi takmičari su zbuđeni, ali i podjednako samouvereni pred večerašnji "Balkan song kontest".

Slavko, Ava, Željko i Soraja uvežbavaju tačku za Severininu pesmu "Italijana". Oni ističu da su im najveći konkurenti pored "Gangnam stajla", Boban i Aneta, dok je Slavko mišljenja je njegova grupa najbolja i da će zahvaljujući Sari sigurno da pobede, a pre svega će da se trude da zabave gledaoce.

"Napravićemo haos na bini", dobacuje Željko, na šta Soraja odgovara da nikada ne treba nikoga potcenjivati, sa čime se i Ava složila, uz komentar da ne voli unapred da govori o pobedi, da se ne bi nešto izjalovilo, i dodala: "Daćemo svoj maksimum. Verujem u sve nas!"

Druga grupa koju čine Vnedi, Sindi i Žarko priprema koreografiju za pesmu "Gangnam stajl". Svi članovi se žale na upalu mišića, jer su se, kako kažu svojski trudili, i naravno očekuju pobedu.

"Mi ćemo crći na sceni", kaže Vendi koja je ubeđena u njihovu uverljivost, i dodaje da im treba samo umetnički dojam, jer korake već znaju.

Iako se žali na jaku upalu mišića i moli Velikog brata za aspirin, Žarko konstatuje: "Može bol da se izdrži, nema veze!"

Sindi objašnjava upalu mišića činjenicom da se tri nedelje nisu pomerili sa mesta, da bi odjednom počeli da skaču.

Za Slavka je rekla da ne želi da se meša u njegove ljubavne probleme, jer je svako mešanje nekulturno, na šta Vendi dodaje da su oni tu kao savetnici, a Slavko ako to želi, poslušaće njihov savet.

Nako što su dobili podršku od Velikog brata, ostaje da vidimo koji takmičari će uspeti da osvoje najviše glasova i simpatija publike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track