POSVAĐALI SE: Avu menadžer nazvao “izrodom nad izrodima”!

POSVAĐALI SE: Avu menadžer nazvao “izrodom nad izrodima”!

Stars -
Verbalni sukob Ave I njenog menadžera odigrao se pre nekoliko nedelja kada je starleta imala nastup u jednom kafiću u Zagrebu

Ava Karabatić, nikog ne ostavlja ravnodušnim, pa tako ni svoje saradanike u Hrvatskoj, a nedavno ju jenjen menadžer Senad Hasić javno nazvao “izrodom nad izrodima”!

Verbalni sukob Ave I njenog menadžera odigrao se pre nekoliko nedelja, dakle pre Avinog ulaska u srpski VIP Veliki brat, kada je starleta imala nastup u jednom kafiću u Zagrebu. Menadžera Hasića prvo je iznerviralo Avino kašnjenje na nastup a onda su se sukobili oko snimanja duetske pesme u Beogradu.

Kako izveštava hrvatski portal “Red karpet” Ava je svom menadžeru rekla da nema pasoš I pitala ga da li može da u Beograd putuje bez istog, na šta joj je Hasić odgovorio da je tako nešto neizvodljivo. Pošto je Ava saznala da će je u Beogradu zameniti druga koleginica demonstrativno je napustila kafić I svaki dalji razgovor sa menadžerom!

"Trebala je snimiti duet u Beogradu no nema putovnicu. Pitala je može li u Beograd bez putovnice. Rekao sam joj da je to neizvedivo. Onda sam uzeo Simonu Gotovac", rekao je Senad, 'počastivši' je izrazom kako je 'izrod nad izrodima”, prenosi portal red karpet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track