VB BALKAN SONG: Pobedili Soraja, Ava, Željko i Slavko!
Foto: Printscreen

VB BALKAN SONG: Pobedili Soraja, Ava, Željko i Slavko!

Stars -
Pobednici Balkan song kontesta su Soraja, Ava, Željko i Slavko i pesma Italijana

Počinje "Balkan song kontest", ukućani su imali četiri dana da se pripreme, a ko se najbolje pripremio videćemo uskoro.

Prvi nastupaju Maja Volk i Top i pevaju pesmu Ace Lukasa "Daleko si". Drugi su Maja Nikolić i Milić Vukašinović koji će pokazati kako se uklapaju pesme "Zajdi, zajdi" i "Zbunjena". Treći nastupaju Ava, Soraja, Željko i Slavko i otpevaće Severininu pesmu "Italijana". Četvrti su Vendi, Sindi i Žarko koji će se predstaviti pesmom "Gangnam stajl" i posledni nastupaju Boban i Aneta s miksom hitova "Miljacka" i "Ludak kao ja".

Pobednik "Balkan song kontesta" je imun na nominacije, a sav novac od glasanja ide u humanitarne svrhe.

Pobednici "Balkan song kontesta" su Soraja, Ava, Željko i Slavko i pesma "Italijana". Drugo mesto sa 27 poena zauzeli su Vendi, Žarko i Sindi, treće mesto sa 17 poena osvojili su Aneta i Boban, Četvrto sa 13 poena Top i Maja Volk i pete mesto Milić i Maja Nikolić sa 12 poena.

http://www.youtube.com/watch?v=6JblyqEJVnY

00.06 - Žiri iz Beograda

Ovako su glasali: Maja i Milić 1 poen, Boban i Aneta 2 poena, Maja Volk i Top 3 poena i Vendi Žarko i Sindi 5 poena

23.56 - Žiri iz Makedonije- Zabavili su se fantastično

Oni su glasali ovako: Maja Volk i Top 1 poen, Vendi, Sindi i Žarko 2 poena, Boban i Aneta 3 poena, Ava, Soraja, Slavko i Željko 5 poena

23.53 - Žiri sa OBN televizije

Oni su glasali ovako: Veni, Sindi, Žarko 1 poen, Maja i Milić 2 poena, Soraja, Ava, Slavko i Željko 3 poena i Boban i Aneta 5 poena

23.50 - Iz Sarajeva: Uživali su u nastupima, bili su zadovoljavajući.

Oni su glasali ovako: Maja Volk i Top 1 bod, Boban i Aneta 2 boda, Ava, Soraja, Željko i Slavko 3 boda, Vendi, Sindi i žarko 5 poena.

23.48 - Aneta i Boban su zadovolji svojim nastupom i oduševljeni publikom

23.39 - Ukućani su izveli svoje tačke i uskoro će stručni žiri izneti svoje mišljenje.

23.25 - Četvrti su Vendi, Sindi i Žarko koji će se predstaviti pesmom "Gangnam stajl"

23.21 - Marija se obratila ukućanima. Soraja, Ava, Žarko i Slavko su zadovoljni svojim nastupom i nadaju se da će publika glasa za njih.

Milić i Maja - Marijana pita da li je lakše sa Bregovićem ili sa majom, on kaže da se ne zna sa kim je gore. Maja je zadovoljna što Milić nije falširao.

Maja Volk i Top - Maja kaže da je bilo teško videti publiku, jer su oni kao iz kaveza pušteni.

22.53 - Maja Volk i Top nastupaju prvi i izvode pesmu Ace Lukasa "Daleko si", za koju su izjavili da je nikada nisu čuli.

22.41 - Marijana se obratila ukućanima i sopštila da su od večeras Žarko i Željko razdvojeni i da novac od glasanja ide u humanitarne svrhe.

Milić kaže da u njihovoj grupi Maja dominira, jer je on džentlmen. Soraja i Ava su spremne i uzbuđene. Sindi kaže da fali Nevena, naravno ironično. Marijana je pitala da li je Slavkova omiljena pesnikinja Desanka Maksimović, on je potvrdno odgovorio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track