Goca u šoku: Seksi Sandra ne zna da ljušti luk!
Foto: Youtube

Goca u šoku: Seksi Sandra ne zna da ljušti luk!

Stars -
Ne moram ja da sečem luk, imam 24 godine. Neće mi to biti potrebno u životu, rekla je Sandra

Seksi Sandra i Goca Božinovska su se posvađale jer mlađa pevačica ne zna da oljušti luk, a Goci to nikako nije jasno.

Sandra je poželela da za doručak pojede prženi luk, pa je uzela da ga očisti, ali nije znala. Kada je Goca Božinovska to videla, nije mogla da poveruje.

"Imaš 25 godina i ne znaš luk da oljuštiš? Tvoju majku treba da je sramota.", rekla je Goca, ali je ova rečenica Sandu izuzetno pogodila pa se požalila Saški Karan.

"Ne moram ja da sečem luk, imam 24 godine. Neće mi to biti potrebno u životu", rekla je Sandra i dodala da je povredilo što je Goca pomenula njenu majku. "Ja Gocu volim i poštujem, možda joj je izletelo."

Goca je rekla da joj je čudno je ona kad bi poslala svoje dete, naučila bi ga ako ne zna da ljušti luk. "Moraš u 25. bar nešto da znaš, salatu da napraviš. Da ne znaš da iseckaš, to bih razumela, ali da ga oljuštiš... Treba da se udaš, da te vidi momak tako. Ti i izgledaš kao dete, ali ja sam u tvoje vreme imala 3 deteta i izdržavala ih."

"Imaš toliko godina, znaš da se ne jede ono što viri. Stvarno nisam znala da ne znaš, ja sam mislila da se foliraš. Da ti Bog da da se udaš za nekog bogatog čoveka.", završila je Goca.

Sandra je to pravdala rečenicom "Nikad nije imala dodira sa lukom. Ne vidim sebe kao domaćicu.", a Goca joj je rekla da će bolje proći nego "svi oni koji su rmbali".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track