Dragan Nenadović na čelu TV Prva

Dragan Nenadović na čelu TV Prva

Stars -
Pavel Stančev postao novi direktor „Antene“ za jugoistočnu Evropu, a Dragan Nenadović novi direktor Prve srpske televizije

Novi ljudi.Pavel Stančev je novi direktor „Antene“ za jugoistočnu Evropu, a Dragan Nenadović novi direktor Prve srpske televizije, saopšteno je iz „Antena grupe“. Ovo postavljenje je deo dugoročnog strateškog opredeljenja kompanije da nastavi s investicijama i jačanjem liderske pozicije u regionu.- Veoma smo zadovoljni našim investicijama u jugoistočnoj Evropi i Srbiji. Nastavićemo da se širimo u regionu i uveren sam da ćemo s Pavelom, koji će voditi operacije u jugoistočnoj Evropi, i sa Draganom na čelu TV Prva nastaviti da nižemo uspehe na srpskom tržištu - rekao je Teodor Kirijaku, vlasnik i generalni direktor „Antena grupe“, komentarišući nova imenovanja.On se, takođe, zahvalio dosadašnjem direktoru televizije Dejanu Jociću za značajan doprinos u razvoju TV Prve i njenom pozicioniranju kao vodećeg kanala u Srbiji.- Želeo bih da zahvalim svom timu, „Antena grupi“ i Teodoru Kirijakuu na tri godine uspešne saradnje u Srbiji. Postigli smo velike stvari, na koje sam ponosan - izjavio je Dejan Jocić.Za vreme Jocićevog trogodišnjeg mandata, televizija Prva je postigla izuzetne rezultate gledanosti među komercijalnim emiterima i čak u jednom periodu skinula s trona do tada neprikosnoveni Pink. Prošle godine Jocić je uspešno startovao i crnogorsku varijantu televizije Prva.Pavel Stančev ima više od 20 godina iskustva na pozicijama generalnog direktora u vodećim internacionalnim medijskim kompanijama, dok je u menadžmentu „Antena grupe“ već devet godina. Dragan Nenadović ima više od 15 godina profesionalnog iskustva na televizijama poput TV BK, TV Foks i TV Prva. Imao je značajnu ulogu u izgradnji TV Prve kroz kreiranje inovativne i atraktivne programske šeme i vrhunske produkcije, što je rezultiralo rekordnim rastom gledanosti. Nakon što se Prva pozicionirala kao najjača medijska kuća u Srbiji za samo godinu dana, Nenadović je postavljen za glavnog urednika televizije.(E. K.)

Dejan Jocić
Dejan Jocić

Antena„Antena grupa“ osnovana je 1988. u Grčkoj i u privatnom je vlasništvu porodice Kirijaku. Sedište „Antene“ je u Amsterdamu, dok grupa posluje u Grčkoj, na Kipru, u Sloveniji, Albaniji, Srbiji, Crnoj Gori, SAD, Kanadi i Australiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja