Danijel: Zorice, ti nisi pozitivna osoba!
Foto: Damir Dervišagić

Danijel: Zorice, ti nisi pozitivna osoba!

Stars -
Zorice, ti uopšte nisi pozitivna žena. Probudila si nas ovako rano i vodiš ovde prazne razgovore. Svi to misle ovde, rekao je mladi pevač

Danijel Alibabić prilično je iznervirao Zoricu Marković, pa mu je pevačica otvoreno rekla da od početka nema lepo mišljenje o njemu jer, kako kaže, samo skuplja poene.

Naime, Zorica je okupila farmere da bi ima saopštila plan i program. I dok su je svi slušali, Danijel se odvažio i rekao svoje mišljenje o tom sastanku.

"Zorice, ti uopšte nisi pozitivna žena. Probudila si nas ovako rano i vodiš ovde prazne razgovore. Svi to misle ovde", rekao je mladi pevač, a pevačica mu je naravno odmah uzvratila.

"Ja imam loše mišljenje o tebi otkako si ušao, a sad si to i potvrdio. I nemoj ti da govoriš u tuđe ime, ko tako misli neka se javi", rekla ja Zorica.

Danijel je objasnio Zorici da on ima svoje mišljenje i da se, za razliku od drugih, ne plaši da ga iznese. To je Zoricu posebno naljutilo.

"Ti si završio svoju reč, sedi dole, balavče jedan, nemoj tako sa mnom da razgovaraš, mogu mama da ti budem", ućutkala je pevačica Danijela i još dodala da on samo skuplja poene i da ništa ne sme da joj odgovori da bi ga publika volela.

"Mene ne zanimaju poeni, ja mogu sutra da izađem, nije me briga", zaključila je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track