ČASTILE SE: Uvrede Maje Nikolić i Anete

ČASTILE SE: Uvrede Maje Nikolić i Anete

Stars -
Maja Nikolić i Aneta oštro su se izvređale, a u sve uvukle i Slavka

Pokušavajući da raščiste ko koga ogovara iza leđa, Maja Nikolić i Aneta oštro su se posvađale i izvređale. A u sve to uvukle su i Slavka.

Maja je želela da objasni Aneti kako je saznala od Soraje ko je rekao da je ona ogovarala Anetu. Naime, Maja kaže da je sve zakuvao Žarko.

"Sad sam čula od Soraje da je Žarko širio okolo neistine. On samo pravi spletke, a ti si glupa pa ne smeš da pitaš mene šta sam pričala", rekla je Maja.

"Ne znam ja ko je šta pričao, ali znam da ti imaš mozga koliko ja crva", uzvratila je Makedonka. Pošto nije uspela da izgladi situaciju, a imala je dobru nameru, Maja je uzvratila istom merom.

"Smršaj da bi bila zadovoljna sobom". A onda je počelo međusobno vređanje i još veća savđa, pa je tako Aneta rekla: "Ja mogu da smršam, ali ti nikada nećeš moći da porasteš"

A onda Maja: "Ti nikada nećeš naučiti da pevaš"

Makedonku je ovo nasmejalo pa je rekla da je samo to čekala, a onda u sve to uvukla i Slavka.

"Slavko bre, kako možeš sa njom, vidiš da ti je urušila kredibilitet. Lepo te je Vendi upozoravala". Slavku se to uopšte nije dopalo.

"Nemoj mene da uvlačiš u to. Vendi je dvolična, pravi se da je prijatelj, a onda zabode nož u leđa. Zato su nju uveli", zaključio je glumac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja