Ljuba Pantović: Bacila bih bombu na farmere!
Foto: Youtube

Smučilo joj se

Ljuba Pantović: Bacila bih bombu na farmere!

Stars -
Sad je za mene sve ovde teorija zavere. Ja bih ovde otvorila vrata, ubacila bombu bez trunke griže savesti i zatvorila vrata, rekla je Ljuba Zorici

Ljuba Pantović, nakon što je izabrana za slugu, promenila je mišljenje o pojednim ukućanima. Dok je ispijala kafu sa Zoricom Marković, pretila je čak i eksplozivnim napravama.

"Sad je za mene sve ovde teorija zavere. Neprijatelji su svuda oko mene. Meni se, doslovce se*e od svega ovoga. Ja bih ovde otvorila vrata, ubacila bombu bez trunke griže savesti i zatvorila vrata", rekla je Ljuba Zorici, koja se napravila da je nije čula.

Razgovor koji je predhodio, nije bio ni malo prijatan za Ljubine uši. "Dvoje, troje ljudi reklo mi je da se sklonim od tebe", rekla je Markovićeva Ljubi i nastavila "Kada si me pozvala da sednem pored tebe, pristala sam jer si mi draga. Želela sam da imaš veliko ime kao što sam ja, zbog toga sam i pristala da sedim na čelu stola. Biti sa nekim 20 dana i družiti se kao što smo se nas dve družile nije dovoljno za prijateljstvo. Ti si meni draga, ali isto tako u odnosu na sve druge farmere ti si proračunata - tom prilikom i Ojdanić je dobio optužbe kako je sa svima fin i svima se smeška, a sve da bi došao do pobede.", rekla je Zorka.

"Zadruga će reagovati odgovarajućim merama na sve što čini kršenje pravila Farme", poručio je PR-a rijaliti šoua Farma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja