Nominovane Aneta, Ava i Sindi!
Foto: Youtube

Maja kažnjena i direktno nominovana

Nominovane Aneta, Ava i Sindi!

Stars -
Ava je dobila osam poena, Aneta šest, a Sindi četiri. Top je jedini ukućanin koga niko nije nominovao

Nakon dešavanja u kući i suđenja gde je Maja Nikolić izvukla deblji kraj i koja je direktno nominovana, ukućani su redom nominovali jedni druge.

Ava je dobila osam poena, Aneta šest, a Sindi četiri. Top je jedini ukućanin koga niko nije nominovao

Ava je prva nominovala i dala Aneti dva poena, a Soraji jedan. Aneta je nominovala Avu, uz objašnjenje da je njeno ponašanje jeftino i bedno, i da se konstantno "pokazivala" gola. Dva poena je dala Sindi jer je "parazit koji egzistira" i rekla je da joj je jedno dobro što radi u kući "vrti dupetom".

Vendi je dva poena dala Avi koju zove "kvazi lisac". Rekla je da je ona "Overena od strane Uroša" i da je potpuno retardirana ideja da ide od jednog do drugog, a ne shvatajući da će da padne na prvom koraku. Jedan poen je dala Miliću, koji se, kako kaže "Prodao za 125 grama one stvari".

Žarko je odmah rekao da Avi daje dva poena. On misli da ona ugrožava svoju psihu u kući. Drugi ukućanin je Soraja, njoj je dao jedan poen. "Isto su mi Sindi i Soraja, ravnomerno su mi sebične obe.", rekao je Žarko.

Željko je dva poena dao Sindi jer je uopšte neinteresuje dešavanje u kući. "Sebična je, došla je da bleji samo. Dao bih Avi dva poena, ali zbog svega što se dešavalo među nama, neću.", rekao je Željko. Dao je Soraji jedan poen jer je ona, fatalista.

Maja Volk je nominovala Avu da bi joj pomogla da se spase, a Sindi je dala 1 poen jer čezne od početka da bude sa detetom, a i nezainteresovana je za boravak u kući.

Maja Nikolić nema mogućnost da nominuje. Veliki brat ju je podsetio da nema mogućnost naredne dve nedelje da nominuje.

Milić Vukašinović "Zbog šoua nominujem Slavka, a i ne mogu da ga gledam u šorcu po ceo dan, došao je na odmor ovde." Jedan poen dao je Maji Volk. "Dovoljno je propatila i ne mogu više da gledam kako pati.", rekao je Milić

Sindi je dva poena dala Aneti jer je dvolična i naporna, a jedan poen Vendi jer ne voli svađanje i ogovaranja.

Sulejman, odnosno Slavko ne sme da nominuje po kazni.

Soraja je dala jedan poen Aneti, jer ona smatra da Aneta mrzi žene, "Njeno zlo nam ne treba dodatno da pogoršava stanje u kući", rekla je starleta a jedan poen dala Željku.

Top je nominovao Avu. "Smetalo mi je ponašanje njeno. Ima problema sa sobom i ovo nije mesto da rešava svoje probleme.", bio je iskren Top. Žarku je dao jedan poen, jer, kako kaže, blizanci sve shvataju isključivo kao igru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track