FARMA: Sandra napustila imanje!
Foto: Youtube

FARMA: Sandra napustila imanje!

Stars -
Seksi Sandra je dobila najmanji broj glasova i ona je napustila Farmu

Seksi Sandra sa najmanjim brojem glasova publike napustila je imanje. Nominovani su još bili Milan Tarot i Ljuba.

Milana Tarota Zadruga je kaznila još u nedelju, jer je spavao u toku dana i on je direktno nominovan. Ljubu su nominovali farmeri koji su joj dali najviše štapića, a Seksi Sandra je imala najmanje glasova publike.

Oni su bili u izolaciji i večeras učestvuju u kvizu znanja.

23.41 - Sandra je stigla kod Aleksandre.

Kaže da je jedva izdržala i da nije imala nikakvu taktiku, nisam flertovala, sve farmere sam gledala kao drugare. Kaže da je prve dve nedelje bila svesna kamera, ali da je posle potpuno zaboravila. O svađi sa Erom kaže da ga poštuje kao starijeg kolegu i da je reagovala tako jer je bila besna, ali kako kaže, kasnije mu se izvinila. O svađi sa Vesnom Rivas kaže da je ona veštica i da će se videti na sudu zbog toga. Sandra misli da Vesna ima neki problem pošto se svađa sa svima. Kontrolisala se i jedva je dočekala da izađe, jer joj je, kako kaže, mesec dana puna kapa.

22.32 - Najmanje glasova publike 5,86 odsto dobila je Seksi Sandra i ona napušta Farmu. Ljuba je osvojila 80.85 odsto glasova publike, a Tarot 13,89 odsto.

22.30 - Pobednik kviza znanja je Ljuba i njoj će glasovi biti udvostručeni. Milan Tarot i Sandra nisu znali nijedan odgovor.

22.12 - Nominovani su se okupili i uskoro će početi kviz znanja

Ljuba kaže da je odlično i da je spremna za kviz, Milan Tarot je rekao da je našao konjsku vašku i ugazio u balegu, ali da ništa nije zapamtio od onoga što je pročitao. Seksi Sandra kaže da ništa nije učila, jer želi da ide kući.

22.10 - Kaže da Sandru poznaje oko sedam godina i da je veoma zabavna. Misli da Sandri ne prija Vesna Rivas, za kojiu kaže da je užasna i da je Miloš Bojanić dva. Ona još kaže da je Sandra ušla zbog lične promocije. Iznenađena je što je Sandra dobila namanje glasova publike.

21.59 - Ljubina majka Duška kaže da je ćerka većinu stvari nasledila od nje i da je tako vaspitavana da mora da poštuje starije, sasluša sve i da se bori za sebe. Ljuba je, kaže, iskrena, otvorena, vredna i pomalo idealista. Za zoricu kaže da je došla sa traumama iz detinjstva, a da je Ljuba došla kao trofej.

Seksi Sandra je rekla da o Ljubi misli sve najbolje. Milan Tarot je, kako kaže, super.

Milan Tarot kaže za Ljubu da čas priča jedno, čas drugo, a da mu se čini da Sandra želi da izađe.

Ljuba kaže da je Tarot jedno veliko dete, a da je Sandra pozitivno iznenadila.

21.45 - Ognjen razgovara sa Vesnom Rivas

Vesna kaže da je zadovoljna predstavom i da je dobro prošla s obzirom koliko su imali vremena da se pripreme. Kaže da je bila opipljiva situacija da se uradi krsna slava. "Nismo mogli od ličnog ega da uradimo pravu stvar". O svađi sa Filipom kaže da to nije ništa i nazvala je "napušavanje u letu". Kaže da joj fali Milan Tarot.

21.36 - Ognjen razgovara sa Ša

On kaže da je zavoleo Ljubu kao drugaricu i da nisu nikakav klan. Ljuba mu je zamerila što se družio sa Stanijom, ali da su sve na kraju izgladili. Kaže da mu je bilo krivo zbog Ljube što je dobila štapiće, ali i da mu je drago što on nije dobio. Ljubi ako se vrati savetuje da prestane da se svađa sa Zoricom.

21.23 - Ognjen razgovara sa Zoricom

Ona kaže da je postavila Ljubu jer se ona od starta lepila za nju i da to nije dobro. Kako kaže, ima dovoljno mozga da "provali ljude". Za Ljubu je rekla da ako se vrati da može da očekuje isto, koliko je zaslužila. Njoj je na farmi prelepo i da se naoružala strpljenjem. Kaže da joj nije bilo prijatno kad je bila gazda.

21.13 - Ognjen pozvao Staniju i Filipa da izađu!

Najpre su pričali o vaškama, Stanija kaže da nije imala vaške već neke plave bube, ali da je sada sve u redu. Filip je rekao da je ne bi ostavio ni da je stvarno imala vaške. Filip je rekao da mu se sve svidelo na Staniji, njen izgled i ponašanje i da se zaljubio, odnosno da sve ide ka tome. Stanija je rekla da je imala predrasude o modelima, ali da kad ga je upoznala sve se promenilo. Oni su se poljubili i rekli da su mesec dana zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track