Zorica: Filipe, priča se da si gej!
Foto: Youtube

Zorica: Filipe, priča se da si gej!

Stars -
Apsolutno ne! Hvala ti što mi praviš dobar marketing i što laješ okolo, odgovorio joj je Filip

Farmeri su dobili zadatak da igraju igru istine. Zorica Marković je iskoristia priliku da pita Filipa Mitrovića da li je gej.

"Filipe, je l' istina ono što se priča po ovom našem selu, da si ti gej?", pitala je Zorica, a Fića je ustao i rekao da je to apsolutno neistina "Hvala ti što mi praviš dobar marketing i što laješ tako okolo. I ne pričaju ljudi, već pričate ti i Vesna Rivas.", odmah joj je odgovorio.

Filip je zatim postavio pitanje Zorici. "Zorice, je l' istina da si ti pričala kako je Danijel gej i kako ćeš to razotkriti?", a Zorica je rekla da je istina je.

Ćemo je pričao o svim Farmerima i ko je folirant, a ko nije. "Stanija nije folirant, i ekstra si se pokazala, a Milan Tarot je najveći folirant. Ja uopšte ne verujem u to što on radi. Marija nije folirant, Saška čas jeste, čas nije. Ša jeste folirant, Radojka jeste, Dule nije. Miki Mećava nije folirant, a Filip mali nije.", ređao je Ćemo.

Za Gocu glumicu misli da nije folirant, ali je Memo licemeran i dvoličan. Rekao je da je on čas je sa Ekremom, čas nije. "Za Ekrema mislim da nije folirant i za Akija.", završio je pevač.

http://www.youtube.com/watch?v=aoDduMckq3s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track