VB BRILJANTIN: Ava besna, Soraja glumi Željkovu ljubav

VB BRILJANTIN: Ava besna, Soraja glumi Željkovu ljubav

Stars -
Soraja i Žarko igraće Sendi i Deni, a starleta je rekla da je ona bolja glumica

Kolegijum pozorišta Velikog brata doneo je odluku da će Soraja i Žarko igradi Sendi i Deni. Posle održane audicije Maja Volk je odlučila da Soraja i Željko igraju glavne uloge. I pored toga što su Maja i Top bili najbliži originalu, Soraja i Žarko nisu bili loši, a Ava i Željko su bili najoriginalniji i svoji, Maja Volk se zajdeno sa Velikim bratom odlučila za Željka i Soraju jer smatra da će njihova izvedba biti najkomercijalnija. Maja Volk je rekla da joj je ona čak razmišljla da ona i Milić Vukašinović odigraju glavne uloge kao ovako sada izgledaju Deni i Sendi i da bi to bilo hit, što su se svi složili.

Kako je to Maja Volk objavila glavne uloge, Maja Nikolić je progovorila da ona nije očekivala ulogu, i zaklela se u časnu reč i počela da hvali Topa, koji je, po njenom mišljenju, odličan za tu ulogu. Milić je rekao da Avi ima meru za glumu, a da je Soraja kao mrtav konj i da je Maja Volk namerno nije izabrala.

"Bila sam bolja od Soraje", rekla je razočarana Ava. Starleta je rekla da je ona na audiciji pokazala Željku mimiku lica i da su odlično odglumili, a pevanje nisu ni vežbali.

"Ti si ih izabrao da su najbolji, ja sam stoički podnela poraz, iako smatram da sam dobro izvela svoju ulogu, bila sam bolja od Soraje“, negodovala je Ava, dodajući da je Soraja to izvela u svom fazonu, dok je kod nje to bio trenutak inspiracije za koji se dobro pripremila, jer je prva prionula na tekst i "mimiku lica“.

"Ne radi se ni o Maji, ni o Soraji, već znam da sam dala sve od sebe i bila sam super“, objasnila je Ava svoje nezadovoljstvo i poželela glavnim glumcima Željku i Soraji da budu "briljantni“. Ava je potom konstatovala da je ona ovde definitivno po kazni, jer u kući "Velikog brata“ najbolje prolaze oni koji su neutralani i "hihoću se“.

Maja je konstatovala da je Željko veoma duhovit u svojoj izvedbi i da će se gledaoci sigurno nasmejati i uživati, jer on pravi parodiju na čuveni mjuzikl. Za Sendi je rekla da bi ona trebalo da bude nežna,stidljiva, nežnih crta lica, dakle, sve ono što Soraja nije i ne poseduje.

http://www.youtube.com/watch?v=QJDqx0XTpzo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track