NAVUKAO RUKAVICE: Cecin sin spreman za prvi kik-boks meč
Foto: Fejsbuk

NAVUKAO RUKAVICE: Cecin sin spreman za prvi kik-boks meč

Stars -
Veljko Ražnatović se priprema za predstojeće takmičenje u low kiku za juniore, kadete i seniore, koje će se po prvi put održati u hali Sportskog društva Radnički 1. i 2. juna u organizaciji Kik-boks saveza Beograd

Svoje prvomajske praznike Veljko Ražnatović je rešio da provede u svom rodnom gradu spremajući se za svoj prvi meč u Kik-boks klubu "Krstaš" na Crvenom krstu.

Sin Svetlane Ražnatović se priprema za predstojeće takmičenje u low kiku za juniore, kadete i seniore, koje će se po prvi put održati u hali Sportskog društva Radnički 1. i 2. juna u organizaciji Kik-boks saveza Beograd.Veljku će to biti prvo takmičenje u kik boksu u Srbiji. Inače on na Kipru redovno trenira borilačke veštine, a u Beogradu ga sprema vicešampion sveta i sedmostruki prvak države u kik-boksu Stanka Pejović. Ona je godinama bila verna senka Željka Ražnatovića, ujedno čuvajući njegovu ženu, pevačicu Cecu Ražnatović, i njihovu decu Anastasiju i Veljka.

Kao jedina žena kaskader u Srbiji Stanka je skala sa Brankovog mosta, vrtoglavih litica, gorela u buktinji.

Na napornim treninzima i sparinzima nekoliko puta su joj izbili zub, povredila je koleno, pokidala ligamente, operisala meniskus i zbog svega toga se oprostila od takmičenja, ali je u kik-boksu ostala kao internacionalni sudija, kojem ponekad nezadovoljna publika skandira: "Sudija nema p..u".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track