Prva svađa Stanije i Filipa: Petljaš mi iza leđa sa Marijom!
Foto: Youtube

Prva svađa Stanije i Filipa: Petljaš mi iza leđa sa Marijom!

Stars -
Stanija i Filip se posvađali jer je Marija Petronijević pokušala da flertuje sa manekenom

Dogodila se prva svađa između Stanije i Filipa.

Marija i Ćemo su ušli sa jasnim zadatkom, a to je da naprave haos i zbrku na Farmi. Marija se u početku slabo primećivala, ali je sinoć njena gluma došla do izražaja.

Ona se spremala za žurku i presvlačila, a poželela je da joj baš Filip kaže kako izgleda u kojoj garderobi. Stanija je to videla, i onda je suočila Filipa napolju.

"Ne kapiram te uopšte, idi slobodno nastavi to što si radio sa njom. Ovde nas svi samo testitaju i mešaju se. Svi hoće da vide moju reakciju i tvoju, a sad ja, pošto ja tako reagujem, ispadam ljubomorna.", rekla je Stanija besno.

"Devojka je rekla da su joj govorili da to radi još dok je bila napolju. Ona je došla ovamo da bi nas razdvojila. Radiš mi iza leđa, stvarno ne razumem."

Filip je rekao da razume Staniju, jer je ispalo bezveze i glupo. "Marija me je pitala šta da obuče, i to je poprimilo neke druge dimenzije", rekao je Filip, a Stanija ga je pitala da li je ukapirao šta ona radi i da mogu da budu i drugari ako on tako hoće.

Stanija je u intervjuu rekla "Filip i ja smo napravili odnos dobar, a Marija je tu rekla da je imala zadatak da nas rastavi, onda ga je večeras proganjala po kući, isprobavala odeću... Ćemo ne podržava vezu...", rekla je razočarana Stanija.

"Ne sviđa mi se to što Ćemo radi, nije onako kao što sam mislio da će biti.", rekao je Filip.

FARMU UŽIVO MOŽETE GLEDATI OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja