MAGIJE: Željko hipnotisao Soraju da ga zavoli

Veliki brat

MAGIJE: Željko hipnotisao Soraju da ga zavoli

Stars -
Video sam da nesvesno telo primiče mom, verovatno je osetila miris muškarčine, napravio sam hipnozu dok spava da se zaljubi u mene kao kraj scenarija, obrazložio je blizanac

Željko i Soraja su dobili glavne uloge u mjuziklu Briljantin, u režiji Maje Volk. Željko se baš uživio u svoju ulogu pa je čak i noćas hteo da hipnotiše Soraju da se zaljubi u njega.

Pošto se premijera mjuzikla sprema, Veliki brat je pozvao Denija (Željka) i Sendi (Soraju) da izvedu scenu koju su vežbali u kombiju.

Deni je odmah ščepao Sendi, hteo je da poljubi, zaprosio je, a na kraju mu je opalila šamar, jer je Željko on to tražio da bi ga kaznila.

"Željko ima pravu moć transformacije i improvizacije, ali ne zna se šta se može od njega očekivati Potpuno se uživio u ulogu", opisala je Soraja kakav je Željko glumac.

Željko je ispričao da je noćas kada je došao u sobu video da je "Sendija" prebacila nogu na njegov krevet i da mu je to dalo ideju da je hipnotiše da se zaljubi u njega.

"Video sam da nesvesno telo primiče mom, verovatno je osetila miris muškarčine, napravio sam hipnozu dok spava da se zaljubi u mene kao kraj scenarija", obrazložio je Željko svoje noćne aktivnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=GoM69gtkcOk

http://www.youtube.com/watch?v=d2ck2jMDvpg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track