Farmu napustila Goca Bjelica: Zorica će ih sve sravniti!
Foto: Youtube

Farmu napustila Goca Bjelica: Zorica će ih sve sravniti!

Stars -
Zorica Marković je imala najviše procenata 46,35 odsto, dok je Jovana nakon dupliranja glasova imala 36,18, a Goca glumica 17,47 odsto

Zorica Marković i Gordana Bjelica i Jovana Nikolić su se takmičile u kvizu znanja. Jovana je odgovorila na skoro sva pitanja i njeni glasovi su duplirani, dok Zorica i Goca nisu uopšte učile.

Gocina ćerka Teodora je rekla da jedva čeka da je vidi, a Jovanina mama je burno reagovala na poljupce Jovane i Danijela.

23.25 Goca Bjelica je kod Aleksandre u studiju, imala emotivni susret sa ćerkom

Goca glumica pozirala fotoreporterima ispred studija. Goca se rasplakala kad je ugledala svoju ćerku i morala je da stavi naočare da pokrije suze.

Zahvalila se na dočeku predivnom i zahvalila se Pink televiziji da učestvuje u rijalitiju koji je bio veliki izazov. "Bilo mi je divno, i ja sam izašla onda kad sam htela. Ostala sam dosledna onome kako se ponašam i u životu.", rekla je glumica.

"Nisam htela sa Ekremom da se pozdravim jer mi je rekao da ću da izađem na žurci u petak. Nisam prepoznala onog starog Ekrema", rekla je Goca i dodala da se nije pozdravila sa Ša jer se ona ne pozdravlja sa ljudima koji nisu formirani.

Goca je svoj odnos sa Ekremom prokomentarisala da ne može da doživi Ekrema kao muškarca jer ima 30 kilograma. "On je za mene neko ko je zaista obeležio sve to. Ja sam sve vreme insistirala na priči sa Ekremom, jer mora da promeni priču, niko ne voli reprize. On ne sme da se bruka.", rekla je Goca.

Ekrem joj je rekao "Ti bi bila dobra za mene jer ne piješ."

"Era je ostavio na mene fenomenalan utisak. Sjajan je čovek. On se daje do koske. Nisam ga doživela kao nekog svog potencijalnog muškarca, on voli piletinu, i ja volim piletinu, doduše volim zrele osobe.", završila je Goca.

"Mislim da će Zorica Marković da ih "sravni".", rekla je Goca. Ona misli da je Filip Panajotović zaljubljen kao beba, da je mnogo jače sa njegove strane.

Glumica je rekla da joj je favorit za pobedu Filip Panajotović, Ljuba joj je bila, ali je popustila, ali i Zorica i Goca, koja je autentični lik.

22.15 Jovana pobedila u kvizu znanja, Goca napušta imanje

Jovana je imala najviše tačnih odgovora u kvizu znanja, dok Goca i Zorica nisu odgovarale uopšte. 46, 35 odsto glasova ima Zorica Marković.17, 47 odsto glasova ima Goca glumica koja napušta imanje.

http://www.youtube.com/watch?v=UbnwHc91nN8

22.00 Gocina ćerka Teodora ponosna na mamu

Gocina ćerka Teodora, koja ima 18 godina misli da je Gocin boravak na Farmi obeležio Ekrem i Era. "Mama nema nikakve veze sa Ekremom i Erom, oni su samo prijatelji. Žao mi je što se mama nije bolje provodila.", rekla je Teodora. Nije sigurna da je našla nekog sagovornika na Farmi i da je sve to njena igra, pitaću je sve kad izađe.

Milan, Zoričin brat rekao da su mu na Farmi svi dragi, jedino što bi dodao da se proširi imanje, a Zoričino ponašanje nije želeo da komentariše. "Lični sukob te prirode, teško da neko može sa strane da primeti. Cela familija je ratoborna i gostoprimljiva".

Jovanina mama rekla da bi joj bilo drago da vidi ćerku, značilo bi mi kad bi se vratila, a Gocina ćerka rekla da voli kad je sama.

21.51 Zorica Marković, Jovana Nikolić i Gordana Bjelica su u areni

21.49 Milan Marković, Zoričin brat je u studiju, kao i ćerka Goce Bjelice

Milan je rekao da pozdravlja sve Farmere i oseća se kao da Zorica nije ni nominovana.

21.42 Jovanina mama o seksu na Farmi

Svetlana Nikolić je u studiu i razgovara sa Aleksandrom. Ona je rekla da je pokazala porodično vaspitanje. Da je vredna, da se ne svađa. "Konkurs je otvoren", rekla je za zeta Svetlana. Mama je rekla da nije gledala seks jer je spavala. Bila je simulacije, nije bio seks, znaću kad budem izašla.

"Možda je bio dogovor. Postojala su i nagađanja da je moja ćerka lezbos. Ja se sa svojom ćerkom mazim i ljubim.", rekla je Svetlana Nikolić i dodala da podržava Jovanu u svakom slučaju.

21.38 Ćemo je na redu za razgovor

Pevač je rekao da ima osećaj da je na Farmi dugo vremena. On se čudio kako Farmeri ne provale da on ne sme da iznosi informacije iz spoljnjog sveta. Ekrema sve pogađa i voli njega da pecka. Rekao je da Ša nije hteo da učestvuje i da je bio karambol i da ima odlično društvo za "zezanje".

21.30 Farmeri su proteklu nedelju zvali "Crnogorska nedelja"

Ognjen je u gazdinoj kući gde razgovara sa Danijelom. On je rekao da su mu se u toku nedelje dešavale lepe i manje lepe stvari. Kaže da su ga skinuli na pijaci, ali da je sve ostalo bilo super. "Ja sam svestan da sam ušao u rijaliti šou. Ja ni sa svojim prijateljima ne pričam o intimnim stvarima. Kasnije smo Jovana i ja počeli da se upoznajemo. Ona je temperamenta i brza na jeziku. Prava je žena za kuću i onakva kakvu sam uvek želeo da imam.", rekao je Danijel. Povodom seksa sa Jovanom, rekao je da mu je prošlo kroz glavu da sve gledaju i njegova porodica i njena i da mu je mnogo neprijatno. "U tom trenutku nisam ništa mislio. Nisam imao utisak da je kamera tu. Nadao sam se da ne radi kamera." Rekao je da kad ga Jovana dodirne da on ne ume da kaže stop.

21.25 Filip naterao Ekrema da peva oko kuće

Filip je rekao da su on i Ćemo probudili Ekrema i da su želeli da naprave haos na Farmi. I Vesnu Rivas su budili, a Ekrem je išao oko kuće i pevao. Mladi pevač je rekao da Ša nije želeo da se sa njima šali, i da se povukao. Takođe, rekao je da sa Milanom Tarotom uvek može da se šali, kao i da je Dule mnogo zanimljiv i smešan čovel.

21.10 Ognjen je na imanju i razgovara sa Akijem

Aki rekao da je zadovoljan himnom. "Bili su svi protiv mene, nisam ja bio protiv njih." Pevač je rekao da niko nije znao da otpeva himnu i da se on i Ša nisu poklopili. Mladi pevač se u toku današnjeg dana posvađao sa Saškom Karan oko njene pesme "Daću, nego šta ću". On je rekao da nije siguran da li pesma aludira na seks i zbog toga se šalio sa pevačicom, ali je ona odmah pomenula direktora Granda, Sašu Popovića.

21.00 Svetska premijera pesme "Bravo ti ga b'ate."

http://www.youtube.com/watch?v=vetqAoFI_uY

Farmeri su imali zadatak da napišu himnu. Pesma je u rep maniru, a svi Farmeri su učestvovali u nastajanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja