FARMERI GLADNI: Zorica izbila Danijelu krofne iz ruke!
Foto: Youtube

FARMERI GLADNI: Zorica izbila Danijelu krofne iz ruke!

Stars -
Zorica se požalila kako je gladna, a Danijel joj je doneo krofne, a ona mu je, ljuta, udarila rukom po tanjirima sa krofnama

Situacija je sve napetija na " Farmi". Ovoga puta, farmeri su se raspravljali oko hrane i doručka. Zorica je napravila dramu, jer nije želela da jede krofne od prethodnog dana.

Zorica se požalila kako je gladna. Danijel joj je doneo krofne, a ona mu je, ljuta, udarila rukom po tanjirima sa krofnama.

Danijel je ispustio tanjire, a ona ga je zatim polila vodom u znak protesta. Odbrusila je rečima da joj je hrana potrebna od ranog jutra zbog terapije koju pije i da ne želi da jede krofne od prethodnog dana.

Stanija se požalila Filipu kako joj Marija nije spremila doručak, iako je ustala, već je spremila doručak samo za 6 farmera. Stanija se, pošto nije bilo doručka, vratila u krevet.

Danijel se požalio ženama u kuhinji kako ga je Zorica napala, pa je počela da drami zbog hrane. Goca je zaključila kako je Zorica „idiot“ i kako bruka čitavu estradu.

Farmeri su započeli raspravu oko doručka i činjenice da je Marija pripremila samo 6 obroka. Ona je gazda Danijelu objasnila da bi možda i bilo dovoljno hrane, kada je farmeri ne bi držali u štekovima.

http://www.youtube.com/watch?v=3mSyKwAtFaA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track