VB IZBACIVANJE: Maja Nikolić napustila kuću!
Foto: Youtube

VB IZBACIVANJE: Maja Nikolić napustila kuću!

Stars -
Kuću je napustila pevačica Maja Nikolić koja je rekla da bi volela da ostane

Maja Nikolić je napustila kuću Velikog brata. Ona, Soraja i Ava su bile nominovane, ali je pevačica imala najmanji broj glasova publike.

Veliki brat VIP se bliži kraju. Polufinalne emisije će biti u petak i subotu, dok je veliko finale u ponedeljak.

Do sada je šest takmičara napustilo kuću na Košutnjaku, a finalna nedelja koja je pred nama doneće nova uzbuđenja i preokrete, a vrlo brzo ćemo saznati ko će još ostati bez novčane nagrade od 50.000 evra.

Poslednji ukućanin koji je napustio kuću na Košutnjaku je glumac, Slavko Labović, a novo izbacivanje iz kuće je večeras, kada će se neko oprostiti od glavne nagrade.

23.15 Maja Nikolić napušta kuću

Maja je izjavila da se ponašala onako kako je želela i u skladu sa svojim emocijama.

23.05 Linije za glasanje su zatvorene, glasovi se prebrojavaju.

Kada večeras takmičenje napusti neko, ostali takmičari su polufinalisti. Odmah nakon emisije, gledaoci će moći da glasaju za pobednika.

Maja je rekla da nije htela jako da udari, odnosno nominuje Soraju, a Soraja da se kaje i da joj je žao.

Ava je pošteđena i ona može da sedne.

22.36 Specijalni gost je Uroš Ćertić

http://www.youtube.com/watch?v=FYSorxJEbug

Voditeljka je rekla da je Uroš imao veze sa svakom od tri nominovane ukućanke i da ga je zato pozvala. Uroš je prokomentarisao sve tri ukućanke. Za Maju je rekao da su poznanici, za Avu da su bili ok prva tri dana, a da Soraji i Topu želi da pobede. Navija za Saru.

"Drži se, podržavamo te Ivana i ja. Obožavamo te i volimo. Ne nasedaj na provokacije!", poručio je Soraji Uroš.

Uroš je rekao da se kaje što je napao Željka jer nije znao da je Maja pravila smicalice koje on ne podnosi.

22.04 Voditeljka želi da popriča o odnosu Maje Volk i Dragutina Topića

Maja Nikolić je izjavila da joj je degutantno da gleda kako Maja Volk gleda Dragutina Topića. "Bilo mi je neprijatno da gledam kako Maja Volk gleda Topa i kada su mi rekli vidi kako glume, ali ja sam se sakrila iza leđa Maje Volk i da ne želim da verujem da postoji bilo šta više od prijateljstva među njima.", rekla je Maja.

Maja Volk je rekla da rijaliti nije đačka ekskurzija, kao i da je to sve šala. Nju je pogodilo što se ona trudila oko predstave, a ostali su se ludo zabavljali. "Ako se nisam uvredila kad me je silovala veverica, neću nikad.", rekla je Maja.

21.50 Maja, Soraja i Ava su nominovane

Voditeljka se osvrnula na prethodni dan.

21.20 Marijana se obratila ukućanima

Voditeljka je rekla da su ovo poslednje javne nominacije u kući i da će jedna žena večeras napustiti kuću. Pošto su uspešno obavili zadatak, dobiće još jednu žurku.

Marijana je razgovarala sa Majom Nikolić o njenom odnosu sa Sorajom. Maja je rekla da je Soraja ljubomorna na nju, dok je Soraja rekla da ona zna šta svi misle o njoj, i da misli da Maja predivno peva i da nema razloga da bude ljubomorna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track