VB MAGAZIN Milić Maji: Masturbiraj i tako se prazni

VB MAGAZIN Milić Maji: Masturbiraj i tako se prazni

Stars -
Prvo je Maja rekla da se Željko zaljubio u Milića, a potom je roker optužio Maju da samo laže jer je on pregledao Jutjub i čuo sve šta je ona pričala

U poslednjem VB magazinu u ovom serijali gostovali su polufinalisti Velikog brata Maja Nikolić, Slavko Labović, Maja Nikolić, Vesna Vukelić Vendi i Milić Vukašinović.

Iako je tema emisije bilo praštanje i pomirenja u znaku Uskrsa, Maja Nikolić i Milić Vukašinović su se međusobno vređali, pa su voditelji Marijana Mićić i Miki nekoliko puta morali da ih smiruju i opominju da je Uskrs i da treba da se pomire. Prvo je Maja rekla da se Željko zaljubio u Milića, a potom je roker optužio Maju da samo laže jer je on pregledao Jutjub i čuo sve šta je ona pričala i nije ostao ravnodušan kada je čuo da je Maja rekla da je on sam smežuran pa joj je poručio da masturbira i tako se prazni.

17.53 - U uživo uključinju u kući Velikog brata Marijana je finaliste pitala kome bi od ukućana izveli striptiz nasamo.

Ava je rekla da bi to uradila Željku, Soraja je svejedno, Aneta - Bobanu, Žarko - Soraja jer je juče prilikom striptiza bila sva šolirana. Željko - nemam pojma kome bi jer je džaba kada nema ništa posle, a potom je rekao da bi to najradije uradio Marijani, a voditeljka mu je poručila da se vide sutra. Top bi striptiz izveo Željku, ali bi mu pre toga vezao ruke i noge.

17.43 - Ava nije loša osoba, ali je pristala da radi po dogovoru sa svojim roditeljima i nisam znala i da je Uroš imao naređenje da fingira seks u kombiju, rekla je Vendi koja je oprostila Avino ponašanje iako se nije pokajala.

17.27 - Slavko se izvinio Maji Volk zbog reči koje je izgovorio da je baba, jer se on toga ne seća, a on nju veoma ceni. I glumac je pozvao Maju Volk na kafu, a Volkova je pristala na ceđeni sok.

Milić je rekao da se Maja Nikolić plašila Vendi i da pevačica laže kada kaže da se nije plašila folkerke. Maja nije pokvarena, samo ima pogrešan ugao gledanja i Maja ima potencijale da proširi svoje poglede, rekla je Vendi.

Maja Volk je uradila strindžanje Sulejmanu Veličanstvenom i izmerila je da ima mali, odgovorila je Maja Nikolić na priču Slavkovu da mu je drago što je prevaspitao Hurem, a Milić je poručio pevačici da masturbira i da se prazni, jer je čuo da je ona njega gledala dok se tuširao i da je rekla je da smežuran. Milić je zatim rekao i da Vendi pričala svašta i da je čuo na Jutjubu šta je sve pričala.

17.15 - Maja Volk i Vendi su ušle u studio. Maja neće ići na kafu sa onim ukućanima koji su je u VB zvali baba, a to su Milić, Maja Nikolić pa i Slavko. Maja Nikolić je doživela pokajanje, samosvest i shatanje svojih grešaka koje će ispraviti, rekla je Vendi. Voditeljka Marijana je rekla da je Maja rekla da ona nije grešila, a pevačica je da se svima izvinila, dok je Milić odmah napao Maju da laže jer je video šta je sve pričala na Jutjubu.

17.00 - U studio je ušao Milić Vukašinović. Marijana je rokera pitala da li mu nedostaje pranje suđe, a on je rekao da mu ne nedostaje. Milić je dobio kecelji, detrdžent i suđe od uskršnjeg Zeke. A u kući Velikog brata najviše nedostaje Žarku, koji je plakao za njim jer brinuo o Avi i Željku, kao deda. Milić je rekao da je Žarko vrlo emotivan, inteligentan i lep.

Maja je uletela u priču i rekla je da je Žarko devojčica i da se najverovatnije zaljubio u Milića, dok je Milić rekao da on nije njen tip. Maja je potom rekla da je Dragutin porodičan čovek i da on nije plakao i nije folirant kao Žarko. Maja je potom rekla da je Soraja povlašćena. Ona je noći odlazila u ispovedaonicu po tri-četiri iako je Veliki brat nije

Slavka su pitali iz publike šta je mislio kada je da će razvaliti Maju kada izađe, a glumac je odgovorio da je to rekao čisto onako, kao muški žargon.

http://www.youtube.com/watch?v=f5nC57flgg0

16.46 - U studio su zajedno ušli Maja Nikolić i Slavko Labović. Slavko i Maja su se igrali igru istine.

Marijana je pitala: "Slavka da li je istina da si sa Majom poželio nešto više van kuće", a on je rekao da to nije istina, dok je Maja na pitanje da li su joj nedostajali muškarci odgovorila da nisu. Slavko je rekao da nije progutao papirić nego ga je stavio u usta i ispljunuo u WC. Maju je najviše razočarao od ukućana Slavko zbog Hurem.

Slavko je rekao za Maju da lepo peva, dok je Maja rekla da je Slavko pravi Srbin iz Crne Gore. Potom su se tucali jajima i Majino jaje je bilo jače od Slavkovog.

Miki je izigravao uskršnjeg Žeku i poručio je voditeljki da će se udati ove godine jer ju je dodirnuo. Potucali su se jajima i Marijana imala jače jaje.

Velikog brata Veliki brat je ušao u samu završnicu. U finalu su ušli Dragutin Topić, Aneta Nakovska, Soraja Vučelić, Ava Karabatić, kao i blizanci Željko i Žarko Stojanović. Oni će se u ponedeljak boriti za 50.000 evra, koliko će odneti kući pobednik rijaliti šoua.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja