Pogledajte novi Leov spot za pesmu Radi to nekome drugome
Foto: Youtube

Pogledajte novi Leov spot za pesmu Radi to nekome drugome

Stars -
Spot za ovu ljubavnu pesmu sniman je u Šibeniku i u Poreču

Pevač Amir Kazić Leo snimio je video spot za novi singl "Radi to nekome drugome" na kojem je, kao i mnogo puta dosad sarađivao sa rediteljkom Katjom Restović i ponovo joj prepustio režiju i montažu svog najnovijeg video spota.

Spot za ovu ljubavnu pesmu sniman je u Šibeniku i u Poreču, gde je Katja snimala sa svojom ekipom, snimateljem Josipom Ružićem.

Nakon atraktivne šibenske marine "Mandaline" spot je sniman i na nekoliko lokacija i studiju u Poreču - kao i sa prekrasnom Nikolinom Miletić fotomodelom i manekenkom iz Rijeke.

Inače, Leova muzička saradnja na ovom singlu odvijala se uz slavnog producenta Džejmska Kruza, ujedno vlasnikom prestižnog studija "Zeitgeist Sound", a koji je dosad bi producent preko 400 albuma, osvojio čak šest nagrada Gremija i mnoge druge muzičke nagrade, a sarađivao je s mnogobrojnim slavnim pevačima, poput Bijonse.

Muziku i tekst za pesmu radio je Saša Žigić, Markus Reindlinger je zadužen za miks, Slaven Vulić iz Nemačke je radio aranžman, kao i završnu produkciju.

Pogledajte spot.

http://www.youtube.com/watch?v=nERTD4alg4I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja