ŠIROKO: Dino Merlin kupio novu jahtu, Čola stan u Sarajevu!
Foto: Youtube

ŠIROKO: Dino Merlin kupio novu jahtu, Čola stan u Sarajevu!

Stars -
Pevači rešili da se ponove novom jahtom i stanom u Sarajevu

Kod Dina Merlina i Zdravka Čolića očigledno nema krize, jer dok mnoge njihove kolege“ kukaju“ kako nema posla i kako sve manje zarađuju, njih dvojica će ovih dana izdvojiti pozamašne svote novca.

Kako smo saznali, Merlin je rešio da zameni svoju „staru“ i kupi novu i veću jahtu. Obzirom da je smatrao da je jahta, koju je nazvao „Fatma“ premala za okupljanje porodice i prijatelja, Merlin je pazario novu, lepšu i dosta veću.

Za to zadovoljstvo je, ako je verovati pričama, iskeširao 800 000 eura. Obzirom da je poznat kao neko ko ne voli previše da nastupa u letnjim mesecima, pretpostavlja se da će Merlin na ovoj lepotici provesti skoro celo leto i sa porodicom i prijateljima ploviti Jadranom.

S druge strane, njegov kolega i prijatelj Zdravko Čolić je odlučio da ponovo kupi stan u Sarajevu. Kažemo ponovo, jer je Zdravko već imao stan u svom rodnom gradu, koji posle rata nije želeo da povrati, nego ga je, kako se pričalo, poklonio jednom prijatelju iz Sarajeva.

Sada je došlo vreme da kupi novi stan, a odlučio se da to bude u samom centru Sarajeva.

Prema pričama koje kruže, u pitanju je novogradnja, a Čola je za novi stan izdvojio čak 4 000 eura po kvadratu. Ako se uzme u obzir da je u pitanju stan od 86 kvadrata, dolazi se do računice da je Čola iskeširao čitave 344.000 eura za stan u svom rodnom gradu.

Što nas dovodi do zaključka da kod ove dve zvezde zaista nema krize.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja