CECA: Veljko i Anastasija mi pomogli za novi album!
Foto: Printscreen

Recept za podmlađivanje

CECA: Veljko i Anastasija mi pomogli za novi album!

Stars -
Album će biti mnogo lepršaviji, veseliji i drugačiji od prošlog. Primila sam i pozitivne kritike od svoje dece. Savetovali su me šta mladi vole, pa smo i to ubacili, a ako sam preterala.... Videćemo, našalila se pevačica

Folk diva, Svetlana Ceca Ražnatović,otkrila je muzičke promene na novom albumu kao i koliko su njena deca uticala na to, ali i kako sa bendom uveliko uvežbava pesme za veliki koncert na Ušću 28. juna.

"Nismo još krenuli sa kampanjom za koncert, ali trebalo bi svakog trenutka", rekla je Ceca i dodala da joj je jako bitno da novi album bude dobar.

"Album će biti mnogo lepršaviji, veseliji i drugačiji od prošlog. Primila sam i pozitivne kritike od svoje dece. Savetovali su me šta mladi vole, pa smo i to ubacili, a ako sam preterala.... Videćemo", našalila se pevačica.

Iako uskoro puni 40 godina, pevačica izgleda bolje nego ikad, a otkrila je i kako joj to polazi za rukom.

"Stanje duha je najbitnije i genetika, naravno. Postoje i neki tretmani, kao i pravilna ishrana, ali nisam rob toga. Gledam da se zdravo hranim i živim koliko mogu", objašnjava i još dodaje da su njen jedini porok cigarete koje, kako kaže, svaki dan ostavlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track