Sinan Sakić završio u bolnici!

Sinan Sakić završio u bolnici!

Stars -
Pevač se trenutno oseća mnogo bolje, što je potvrdila i Sabina i dodala koliko je bila zabrinuta za život svog dragog

Premor i loša ishrana koštale su zdravlja Sinana Sakića, koji je zbog iscrpljenosti organizma završio na Vojno-medicinskoj akademiji.

Da nevolja bude veća, po prijemu pevača u ovu ustanovu njegova supruga Sabina je shvatila da folk legenda ne poseduje zdravstvenu knjižicu, te je istu morala hitno da izvadi. Pevač se trenutno oseća mnogo bolje, što je potvrdila i Sabina i dodala koliko je bila zabrinuta za život svog dragog.

"Sinan je tri dana i tri noći bio u studiju, gde sprema novi album, zatim je pravo otišao u Norvešku, gde je nastupao, a direktno iz diskoteke odveli su ga na aerodrom i on se vratio u studio. Malo je spavao, a svi koji poznaju Sinana upoznati su sa tim da on jako malo jede, a voli i da popije. Uopšte mu nije bilo dobro u jednom trenutku pozvala sam lekare i morao je da primi dve infuzije. Da se ovakve stvari ne bi ponavljale, morao je da ode na VMA kako bi ga ispitali i kako bi se potpuno oporavio. U utorak sam Sinana ostavila u bolnici i sada se već oseća mnogo bolje, trebalo bi da za dva, tri dana izađe. Mogu reći da mi je u neku ruku i drago što je tamo, jer neće moći da odbije hranu i terapije. A ja sam ga previše razmazila, pa meni svašta kaže i odbije da jede. Bila sam veoma zabrinuta za njegovo stanje, ali sva sreća pa je sada dobro", ispričala nam je Sabina Sakić, koja je dodala i kakvih je sve problema imala kada je po prijemu na VMA shvatila da je Sinanu potrebna zdravstvena knjižica, koju on nije posedovao.

"Do sada smo išli kod privatnih lekara, ali za ovu ustanovu je potrebno da posedujete zdravstvenu knjižicu. Mi je nemamo, a nikada nismo ni obraćali pažnju na to. Sinan je prijavljen u Nemačkoj i prosto nikada nismo otišli da izvadimo knjižicu. Ipak, kada se ovo desilo, ja sam otišla u PIO i moram reći da su bili jako neprijatni prema meni. Nisu mi dozvolili da sama uplatim njegovo zdravstveno i dobijem knjižicu. Pokušala sam da dođem do direktora, ali je on bio na odmoru. Jako sam bila besna, ali kako je Sinanu bilo loše, morala sam da nađem rešenje, pa sam pozvala knjigovođu koja ga je prijavila na našu prodavnicu i dobio je zdravstvenu knjižicu, tako da je sada taj problem rešen", objasnila nam je Sinanova supruga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja