ŽARKO BLIZANAC NA ČEKANJU: Umesto para dobio emisiju!

ŽARKO BLIZANAC NA ČEKANJU: Umesto para dobio emisiju!

Stars -
Ako to uradim, neće biti para. Ali, spremam nešto super veliko i zanimljivo. Vodiću jednu emisiju na B92 i već sada mogu da kažem da će biti sjajana. Ne smem još da otkrivam detalje, rekao je Žarko.

Žarko Stojanović, pobednik poslednjeg serijala "VIP Velikog brata", novac od nagrade neće dobiti još dva meseca, a ni priliku da učestvuje u drugim rijaliti programima. Međutim, dobio je jedinstvenu ponudu da se oproba kao voditelj na TV B92.

Kako Žarko kaže, ugovorom s "Emoušnom" je vezan još šest meseci. Zbog toga učešće u drugim rijalitijima ne dolazi u obzir.

"Ako to uradim, neće biti para. Ali, spremam nešto super veliko i zanimljivo. Vodiću jednu emisiju na B92 i već sada mogu da kažem da će biti sjajana. Ne smem još da otkrivam detalje", rekao je Žarko.

On je sa bratom Željkom otputovao u Pariz kod roditelja, navodno kako bi se dogovorio oko novog angažmana. Međutim, razlog za put je potpuno druge prirode.

"Otišli smo u Francusku da vidimo roditelje, pošto zbog posla oni ne mogu u Srbiju. Pa, rekao sam da ćemo to da uradimo. Inače, i ne planiram da se u skorije vreme pojavljujem u nekom novom rialitiju, kvizu ili nečemu sličnom", rekao je pobednik Velikog brata.

Pored toga, boravak u Francuskoj će iskoristiti i da bi završio projekat na biljnoj genetici koji je započeo na fakultetu i kako bi pokrio troškove za iznajmljivanje laboratorije, koju ima sa još dvoje kolega. Željko, koji je takođe s njim u Francuskoj, otišao je da malo promeni sredinu, pošto je u Srbiji overio sve splavove i noćne klubove.

"U septembru planiram da kupim stan od 80 kvadrata u centru Beograda. Pozvaću ceo grad na useljenje! Nikad se više neću vratiti u Francusku. Željko će da iznajmi stan sa nekim prijateljima u Zemunu jer mu je to idealno zbog izlazaka koji su mu postali jedini hobi otkako smo završili sa učešćem u Velikom bratu", kaže Žarko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track