STANIJA NE DA OBRAZ: Nisam oralno zadovoljila Filipa!

STANIJA NE DA OBRAZ: Nisam oralno zadovoljila Filipa!

Stars -
I sad treba da ćutim?! Glupača, matora, debela da priča da sam ja Filipu ispod jorgana. Ne dam ja svoj obraz, besnela je starleta

Stanija je od Goce Božinovske saznala da je Vesna Rivas pričala kako je ona oralno zadovoljila Filipa ispod jorgana. Starleta je pobesnela i nije mogla da veruje da farmeri mogu tako da pričaju.

Ona je prenela Filipu šta je saznala i besna što se tako priča o njima odlučila je da istera priču do kraja. Filip je bio u neverici i nije mogao da veruje da se priča na imanju. Memo i Ša su mu potvrdili da su i oni čuli te priče od Goce Božinovske i da nisu hteli da im kažu jer su znali da će da se iznerviraju.

"Nemoj da se nerviras šta priča. Ja sam to čuo pre dve-tri večeri. To je stara priča", savetovao je Memo starletu koja je besnela.

"I sad treba da ćutim?! Glupača, matora, debela da priča da sam ja Filipu ispod jorgana. Ne dam ja svoj obraz. Ako ne može da me zaštiti, onda... Bože, ludaka", ljuta je Stanija.

"Rešiću ja to danas", obećao je Filip.

Pošto Filip nije mogao da poveruje došla je Goca Božinovska koja je uverila manekena šta je Vesna pričala.

"Jeste! Da, jeste dece mi moje. I Tarot je tu bio, nije on rekao, nego Vesna", rekla im je Goca i posavetovala ih da ništa sada ne govore, negu u utorak kada budu igrali "istina i izazov", kada se svi okupe.

Podsetimo, pre nekoliko večeri Vesna Rivas i Goca Božinovska su razgovarale o tome ko će biti pobednik Farme, pa je Vesna je izjavila da da je Stanija zadovoljila Filipa ispod jorgana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track