VIDEO: Filip se vratio, Stanija mu skočila u zagrljaj!
Foto: Youtube

VIDEO: Filip se vratio, Stanija mu skočila u zagrljaj!

Stars -
Meneken se vratio na imanje ubedljivom pobedom od 85 odsto glasova

Večeras se Filip Panajotović vratio na imanje u Lisovićima. On je imao 85 odsto glasova publike.

Ovo nije prvi put da produkcija Farme napravi ovakav potez budući da se pre nekoliko nedelja vratili Gordana Bjelica i Era Ojdanić i to odlukom publike.

Poslednji koji je izbačen sa imanja u Lisovićima je maneken Filip Panajotović posle poraza u duelu u kojem se našao sa Filipom Mitrovićem. On je izjavio da ne bi voleo da se vrati na imanje i da mu je bilo dosta.

Podsetimo, farmeri koji su napustili imanje su: Filip Panajotović, Gordana Bjelica, Duško Prodanović, Bebi Dol, Seksi Sandra, Daria Lukić, Rule i Tijana Macura. Zorica Marković je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Staniju Dobrojević.

22.15 Filip se vratio na imanje, Farmeri ga dočekali u šoku

Filip ušao na farmu, a Stanija nije mogla odmah da veruje, ali se obradovala. Oni su se grlili sve vreme, ali su i ostali Farmeri prišli da se pozdrave i govorili da su u šoku. Filip je pričao da su svi bili u baražu. Saška mu rekla kao da nije onaj isti, a Stanija rekla da se trese. Rekao je da je hteo da izađe u klub, ali nije mogao, sve vreme je gledao Farmu.

Goca ga je isto izljubila. Saška je posebno bila raspoložena i rekla da kad je ušao Filip, kao da je neko uneo neki duh. Stanija mu rekla da ga ne prepoznaje i sve vreme ga grlila.

21.39 Filip je dobio 85,78 odsto glasova publike, a Dule je bio iza njega sa 12 odsto .

21.02 Voditeljka je dobila glasove i Filip se vraća na imanje!

On je rekao da će se i dalje isto ponašati i da nije mnogo informacija pokupio iz spoljnog sveta. Bivši Farmei su rekli da misle da se Filip neće promeniti, ali neka živi ljubav i da će vreme pokazati. Goca glumica je rekla da bi bila najsrećnija na svetu da ima sina, ili zeta kao Filip. Rekla je da je on sunce u Lisovićima.

20.56 Aleksandra je postavila pitanje bivšim učesnicima da li je bolje ići srcem.

Goca Bjelica je rekla da su se svi mnogo umrtvili, i da se samo svađali. Interesantno je samo kad se događa nešto što je iznenađenje. Rule je rekao da mora biti malo i taktike za ovakav rijaliti, rekao je da kad je već igra, neka bude igra. Dule je rekao "Blago onome ko ume da glumi sto dana, ja glumac nikad nisam bio". Sandra je preporučila ljudima da budu iskreni. Filip je rekao da mu je taktika strani pojam i ako se bude vratio, biće isti.

20.18 Dule pričao o tome kako se osećao kad je Radojka bila sluga

Rekao je da nije bio srećan što je bila odmah posle gazdarice sluga. Rekao je da je imao sreće da uzme najbolju ženu. On je rekao da je Radojka njega izabrala. Filip je rekao da je sve pitanje hemije. Dule je rekao da Era strašno napadao na Staniju, a ja sam joj rekao "Stanija, samo hvataj ovog manekena da te ostavi ovaj deda!". Maneken je rekao da o Ša ne misli ništa specijalno, ali da je kum sjajan.

Panajotović je rekao da je ukupno spavao par sati samo i da nije čak ni jeo kako treba. "I moji i njeni roditelji su sada potpuno saglasni sa našom vezom. Slažem se da sam Staniju možda gušio u nekim momentima, ali sam za većinu bio u pravu.", rekao je maneken.

Rule je rekao da je Miki Mećava onakav kakav je zaista, ali i da Era Ojdanić ima taktiku. Goca glumica je rekla da nema najbolje taktike ukoliko nema časti i iskrenosti.

Filip je rekao da su maske pale pre 10 dana i da će ljudi početi da se tuku za prvo mesto. Aki i Filip, kao i Ša i Ljuba su imali taktiku mene da izbace.

Glumica Tijana je rekla da je Vesna Rivas najveći taktičar i da ne misli sve što kaže, pa i ono ružno.

Dule misli da Era, Saška i Vesna Rivas imaju taktiku. Rekao je da one namerno prave svađe da bi bili interesantni.

20.00 Aleksandra je predstavila kandidate za vraćanje na Farmu

To su Tijana Macura, Rule, Daria, Seksi Sandra, Gordana Bjelica, Dule i Filip Panajotović. Daria je došla u belom, a Rule je rekao da je to najava svadbe. Filip Panajotović je rekao u šali da se on i Aleksandra nisu dugo videli. Rekao je da je u pozitivnom šoku, kao i da ima pozitivnu tremu i da mu je teško da se navikne na toliku pažnju. On je izjavio da je posle izbacivanja odmah pričao sa porodicom na kratko, ali da je uspeo da ode sa drugarom na piće.

Daria je izjavila da navija za ljubav i da misli da se Filip i Stanija iskreno vole. Rule je rekao Filipu da je dosta oslabio jer na imanju nema hrane. Rekao je da podržava Filipa i Staniju.

Filip je rekao da mu je teško da je gleda samu i kako je maltretiraju na Farmi i pune glavu raznim glupostima.

http://www.youtube.com/watch?v=uitzwwKwQ-s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track