Oporavlja se: Boki Milošević operisao srce!

Oporavlja se: Boki Milošević operisao srce!

Stars -
Boki je u ponedeljak primljen u Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ kako bi ga pripremili za operaciju, što je podrazumevalo da se odrade dodatne analize, a operacija je zakazana već za utorak

Božidar Boki Milošević (81), magistar muzike i jedan od najpoznatijih muzičara u Srbiji u ponedeljak je primljen u Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde su mu u utorak u popodnevnim časovima operisali srce, klarinetista se trenutno nalazi u šok-sobi, gde se uspešno oporavlja.

Boki je u ponedeljak primljen u Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ kako bi ga pripremili za operaciju, što je podrazumevalo da se odrade dodatne analize, a operacija je zakazana već za utorak.

Boki je bio lepo raspoložen, šalio se sa ostalim pacijentima, čak su sedeli u trpezariji i jeli pasulj, gde se Milošević našalio da nije jeo bolji pasulj.

U utorak je oko podneva operisan. Sat i po je trajala intervencija i sve je proteklo u najboljem redu. Boki je sada u šok-sobi jer je to praksa nakon takvog hirurškog zahvata, a zatim će ga prebaciti na intezivnu negu, gde će nastaviti oporavak. Njegove ćerke ga obilaze.

U utorak su pre operacije pristigli njegova ćerka Tijana i zet, sa kojima se šalio sve vreme dok ga nisu odveli u salu - rekao nam je izvor iz bolnice.

U želji da čujemo kako se muzičar oporavlja, pozvali smo njegove ćerke Kseniju i Tijanu, koje se do zaključenja broja nisu javile, a njegov novopečeni zet Saša Mare Milošević kratko nam je prokomentarisao da je Božidar dobro podneo hirurški zahvat.

"Hvala vam na brizi, Boki je dobro podneo operaciju i uspešno se oporavlja", rekao nam je kompozitor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track