TAJNO: Nataša s Ćazimom na Ibici

Ekskluzivno Kurir otkriva šta se zaista dešavalo na snimanju spota za novi singl

TAJNO: Nataša s Ćazimom na Ibici

Stars -
Bekvalčeva i Osmani ponovo su zajedno, a da bi maskirala tu vezu, Nata je sa sobom povela nekoliko atraktivnih drugarica iz Srbije

Ništa ne može da se sakrije od Kurira.Nataša Bekvalac je prvo raskinula s Vladom Vuksanovićem, pa pod opravdanjem da tamo snima spot za svoju novu pesmu, otputovala na Ibicu. Držano u tajnostiSa sobom je povela još nekoliko atraktivnih devojaka, a dva dana po dolasku pridružio joj se Ćazim Osmani s braćom! Ko se ne seća, njih dvoje su bili u vezi prošle godine.- Sve se dešavalo u najvećoj tajnosti da ova vest ne bi došla do medija. Čak su i putovali ne samo odvojenim letovima već s razlikom od dva dana. S obzirom na to da i Ćazima već prepoznaju tamo, Nata je sa sobom povela ogromno društvo, podrazumeva se, sačinjeno od samih lepotica. S Bekvalčevom su u jednom od najluksuznijih tamošnjih hotela „Ušuaija“ bile i pevačica Jelena Mrkić, igračica Sandra Mišić, manekenke Lela Radulović i Marijana Vidović, i još nekoliko njih. Sve one će se pojaviti u Natinom novom spotu - kaže naš dobro obavešteni izvor.Ćazim ne glumi u spotuUprkos tome što se u ovom video-klipu Ćazim sigurno neće pojaviti, nema ni najmanje sumnje da je baš on imao glavnu ulogu na Ibici.(R. S.)

Veselo... Nataša sa Jelenom, Sandrom, Marijanom na Ibici
Veselo... Nataša sa Jelenom, Sandrom, Marijanom na Ibici

Nata glavna zvezda u SplituNataša Bekvalac boraviće u Splitu od 13. do 16. juna, gde će biti predsednica žirija „Siti fešna“, u kojem će sedeti i njena sestra Kristina. Nata će prisustvovati svim revijama mladih kreatora s prostora bivše Jugoslavije, a pored nje gost ove manifestacije biće i Bojana Stojković, dok će svoje modele u revijalnom delu prikazati mlada kreatorka iz Srbije Branka Roklicer.(Z. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track