BISERI: Top 10 izjava estradnih ličnosti

BISERI: Top 10 izjava estradnih ličnosti

Stars -
Klipovima kukuruza ne može da se zadovoljava, time se briše zadnjica, a nečim drugim, ubrusom ili novinama se briše zadnjica na selu, jedan je od bisera koji je rekla Vesna Vukelić Vendi

Poznato je da neke javne ličnosti ne razmišljaju baš mnogo o tome šta govore, neke se ni ne trude, a nekima je jednostavno dobar bilo kakav publicitet.

Rešili smo da povodom naših domaćih „bisera" pokrenemo akciju biranja top treš izjava. Pobednika ćemo birati nedeljno, a na kraju ćemo imati i mesečnog, kao i pobednika godine.

U protekloj nedelji sve se vrtelo oko Farme i polemike bivših i sadašnjih učesnika kako se tamo treba ponašati. Večiti pobednik je Vesna Vukelić Vendi, za koju bi nam trebala posebna kategorija, ali ćemo se pozabaviti još nekim ličnostima koje su prošle nedelje bez prevelikog razmišljanja izgovarale besmislice.

Pobedili su svakako učesnici farme, koji su polemisali o rijalitiju.

Na prvom mestu je svakako Vendi, ali mrtvu trku vode Lepa Lukić i Jelena Karleuša.

1. Vendi tokom gostovanja u emisiji Magazin In: Razlog što sam ja ušla na farmu je moj super-ego, tj. mačevanje. Ne mogu da se unovčim tako dobro, ali moj super-ego nema cenu. Ja sam im rekla dobro došli na moju teritoriju, ovo je moja teritorija. Reflektori, mačevanje, super-ego, to je moja prirodna teritorija.

2. Lepa Lukić: 1.000 evra neto dnevno, ne znam da li je neko lud da ne bi ušao, ja sam svoju ličnost naplatila.

3. Raka Radović o zabrani seksa na farmi: Kako nije zabranjeno zakonom kad je zabranjeno zakonom da ženska ide obnežena ulicom.

4. Sanja Marinković je ponavljajući za svojim gostima, zaboravila na padeže: Popeo se astal u gaće.

5. Opet Vendi: Nije stvar u kokodakanju nego da li to kokodakanje ima autoritet iza tog kokodakanja.

6. Iznervirana Lepa Lukić zbog ponašanja na Farmi: Ima komšiju, brata, majku koji ga gledaju kako vodi seks, može na vrbi da se vodi seks. Zabranila bih to, idi kući pa se seksaj kol'ko 'oćeš!

7. Jelena Karleuša o svom oblačenju: Možda ja najviše bodem oko tim modnim ispadima.

8. JK o kopiranju svetskih zvezda: To je sad u modi, taj fazon garderobe crno-belog arta.

9. Opet JK: Ja najviše volim da sam gola, volim tako da se slikam, volim da gledam gola zgodna tela.

10. Vendi, ne zna ni ona šta je htela da kaže, zato je ona za kraj apsolutni pobednik ove nedelje: Klipovima kukuruza ne može da se zadovoljava, time se briše zadnjica, a nečim drugim, ubrusom ili novinama se briše zadnjica na selu.

Inače, ne postoji zvanična izjava Velimira Ilića koju bismo mogli da ubacimo u ovo takmičenje, ali je svakako interesantna treš činjenica to da ministar Ilić sprema doktorat iz oblasti inženjeriga u železnici.

Kako mediji prenose, Velja svako veče u zgradi Vlade piše svoj doktorski rad, ali datum odbrane još uvek nije poznat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track