ŽENA DADE POLUMENTE:  Slobodno vreme provodio po splavovima!

ŽENA DADE POLUMENTE: Slobodno vreme provodio po splavovima!

Stars -
Razumela je njegov posao, česta putovanja i to da on voli da izlazi, ali nije mogla da razumije da svako svoje slobodno veče Dado provodi u klubu i po splavovima, umesto da se posvete jedno drugom, rekao je izvor

Posle samo pet mjeseci braka Dado Polumenta rastao se od supruge Selme Mekić, a ona je, iako se još uvek nisu zvanično razveli, na svom Fejsbuk profilu vratila svoje devojačko prezime i obrisala zajedničke fotografije.

Mekićeva nije želela da se preterano oglašava u medijima povodom rastanka, ali kako tvrde njeni prijatelji, njoj je jako teško palo sve što se izdešavalo sa njenim brakom, u koji je polagala vjeru.

"Selma se zaljubila u Dadu i prvih nekoliko mjeseci je sve bilo idealno, a onda je krenulo rasulo. Ona je bila tolerantna i mnogo toga je prećutala misleći da će se Dado primiriti i da postoji nada da će se skrasiti. Međutim, kada su iz dana u dan u novinama izlazili članci o tome kako se Dado provodi po klubovima, ona to više nije mogla da toleriše. Razumela je njegov posao, česta putovanja i to da on voli da izlazi, ali nije mogla da razumije da svako svoje slobodno veče Dado provodi u klubu i po splavovima, umesto da se posvete jedno drugom", rekao nam je izvor blizak ovom paru.

Selma se vratila u Novi Pazar, a za koji mesec Polumenta i Mekićeva će i zvanično staviti tačku na svoj brak.U želji da čujemo komentar pevača, pozvali smo ga, a on nam je kratko rekao:

"Neću da pravim marketing od razvoda. Rekao sam na tu temu šta sam imao. Pripremam album i sada sam preokupiran time", rekao je Dado.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track